AKTUELNO

Sestre su se navodno žestoko šamarale i rvale posle čega je pevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu.

Pevačicu Severinu Vučković (50) u utorak oko podne zagrebačka policija je privela nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje zbog kriminalističke istrage. Povod je bila svađa koja se dogodila u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom oko jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka, a sestre su se navodno žestoko šamarale i rvale posle čega je pevačica otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu.

Foto: Privatna Arhiva

Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari pronašli i porezotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pevačicom koja je potom privedena na zagrebačkom aerodromu.Posle privođenja javila se majka pevačice, Ana Vučković.

- Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru! - kazala je ona, piše Večernji list.

Foto: Instagram.com/severina

Prema drugoj verziji priče, Severinina sestra Marijana lažno je prijavila Severinu za nanošenje telesnih povreda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pevačicu koju je napala i nanijela joj povrede. Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima i zapomaže, da se baca po stepeništu kako bi se samopovredila.

Autor: M.K.