AKTUELNO

Komšije su sada otkrile nove detalje skandala, o kojem bruji region!

U Požeškoj ulici u Splitu, gde stanuje majka Severine Vučković, odigrala se prava drama, kada se pevačica žestoko sukobila sa sestrom. Naime, između sestre Vučković došlo je i do fizičkog okršaja, a komšije su sada otkrile detalje skandala.

- Sinoć oko dva su nas probudili urlanje i udarci iz ulaznih vrata. Nismo znali ni ko je, ni šta je, samo je vikala: "Ljudi, pomozite mi!" Zvali smo policajce, koji su nam poručili da su već primili dojavu. Ali, iz nekog razloga su tek jutros došli na mesto događaja, išli od stana i ispitivali ljude šta je bilo. Znači, moglo je da se desi ko zna šta, oni se ne bi udostojili da dođu. Evo, ja se ježim od same pomisli na ovo. Pitajte ih, pitajte zašto nisu došli sinoć. A možda im je neko rekao da ne dođu... - pita se komšinica Severinine majke, Ane Vučković.

Foto: Foto: Printscreen/Facebook

Drugi stanar kaže da je i njega probudila buka, nakon čega je izašao na balkon i bio tu sve do jutra. Kaže, teško je zaspati nakon takvih krikova.

- Samo sam uspeo saznati da se svađaju oko imovine. Ova je optuživala Seve da joj da ono što je njeno. Onda je jedan taksi stao ispred zgrade i iz njega je izletila neka plavuša. Utrčala je u stan i brzo iletela sa pevačicom. Onda su uskočile u Sevin auto i odvezle se. Nakon toga je sestra nastavila još jače da zapomaže i zvonit na sva vrata. Drala se da će iskrvariti, a rekli su mi da je imala samo neku bezveznu malu ranu na ruci. To je trajalo punih 45 minuta. Onda je legla ispred portuna i stenjala da joj treba nekakva pumpica. Nekoliko stanara se okupilo oko nje, a došla je i gospođa Ana. Govorila je ćerki da ne prvi scene pred svima i da je ne sramoti. Ova je samo ležala kao mrtvo telo, sve dok nije došla hitna i odvela je - govori komšija.

Foto: Privatna Arhiva

Autor: M.K.