AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija Narod pita. Večerašnji gosti Darka Tanasijevića su Ana Jovanović i Mateja Matijević. Tokom emisije su komentarisali teme i događaje koji su se desili nakon Zadruge 5.

Zašto si tukla bivšeg momka - upitao je Darko.
To je bilo ranije, imali smo nesporazum i on je dobio što je zaslužio. Mi smo se slučajno sreli, živimo dve ulice jedno od drugog. Prvi naš susret posle emisije bio je praćenje kolima, trkali smo se. Ja sam stala na trafiku i tu smo se našli i porazgovarali oći u oči. Svađali smo se, eskalirao je razgovor. - pričala je Ana.
Nemoj da me lažeš, ja sam te provalio. Što govoriš da nije bilo to sada - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To je stvarno bilo ranije, ja sam htela njega da ponizim. Nismo se mi tukli sad, nego ranije. On je zadrt, vidi samo ono šta on želi da vidi. On i ja smo bili zajedno prošle godine na Zlatiboru i tvrdim to. Dečka sam izmislila, a to mi je bilo lakše da kažem, samo da bi skrenula priču sa Nikolom, sa kojim se nisam videla sa Zlatibora. - dodala je Ana.
A što lažeš oko benigne stvari? - upitao je Darko.
On je moj bivši sa kojim ja mogu da budem kada god hoću, ja sam slagala da bih zaštitila neke osobe. Ja nisam imala opciju u glavi da bi on to uradio i pričao sve to. Verovala sam mu. Ja nisam znala da je on snimao kvad, bio je spreman na to da ćemo se on i ja posvađati i da će to izbaciti. Izbacio je staru sliku iz kreveta, a nakon Zlatibora se nismo videli. Ja nisam rekla mojima, slagala sam sve žive vezano za njega. - priznala je Ana sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.