AKTUELNO

Ponovo šokirao javnost!

Bivši zadrugar Filip Car pre samo nekoliko dana šokirao je javnost kad je obnovio odnos sa Majom Marinković, a na društvenim mrežama isplivala je njihova fotografije iz kreveta, dok razgovaraju sa Markom Đedovićem.

Iako se tokom gostovanja Lazara Čolića Zole u emisiji "Narod pita" saznalo da su Car i Maja imali žestok okršaj, nalik onih u "Zadruzi", Marinkovućeva je to demantovala, ali nakon toga o njenom i Filipovom odnosu nije bilo naznaka na društvenim mrežama.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, N. Žugić

Vrlo brzo nakon ove drame, Car je na svom Instagram storiju podelio fotografiju gde se vide ženske noge, ali je za Pink.rs rekao da se radi samo o drugarici.

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Pošto je Car proznat kao neko ko voli da menja devojke i ulazi iz veze u vezu, ponovo je svojom objavio ostavio sve u šoku, pa sa brojnim pratiocima na društvenom mrežio podelio da je naučio da uživa u samoći.

Samoćo! Počinjem da te uvažavam kao najbolji izbor, nikad te nisam znao ceniti i često radi toga upadam u neprilike. U svetu, polusvetu svoju suštinu vrlo lako pretvorimo u jazbinu, genijalnost u ludost, lepotu u prosečnost, pamet u glupost. Ako ozbiljno vreme u životu ne posvetimo isključivo sami sebi nikad nećemo znati kakvi smo i koliko vredimo ili bar kakvi možemo da budemo. Tišina, samoćo... Hmm, sviđaš mi se. Naravno da sam pijan, ali i naravno da ima logike - napisao je Filip na svom Instagram storiju.

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Autor: A. N.