AKTUELNO

Miljana Kulić, bivša učesnica "Zadruge", već mesec dana boravi u bolničkoj postelji nakon komplikacija koje su usledile posle operacije želuca.

Prethodnih nedelja njeno zdravstveno stanje bilo je promenljivo, a kako sada pišu domaći mediji, sada je u stanju kada bunca, kada je pospana i ima napade nervoze. Lekari se od nje ne odvajaju, a sve vreme je na vezi i sa majkom Marijom Kulić.

Foto: Srpski Telegraf, E-Stock/Časlav Vukojičić

- Nakon temperature koju su nekako uspeli da joj spuste, rijaliti-učesnica se sad bori s teškom depresijom, pa po ceo dan bunca, dok noću uopšte ne spava. Miljanu je skoro pregledao psihijatar, dao je svoj sud o njenom sve gorem psihičkom stanju i još se ne zna kad će skroz da stane na noge. Pregled je naknadno tražen zbog izmena u psihičkom stanju pacijentkinje, pospanosti preko dana i povremene napetosti. Njena majka Marija je rekla da Miljana slabo spava noću, ima čestu nervozu i napetost jer se dugo nalazi u bolnici, a strahuje kako se sestra brine o njenom sinu. Nepoverljiva je prema mnogima koji brinu o njoj - kaže izvor blizak Kulićima za Republika.rs i otkriva da Miljana ima faze u kojima bunca:

- Majka kaže da joj je vid zamućen, da bunca i izgubljeno gleda.

Miljanina majka brine i zbog toga što lekovi koje meša mogu da izazovu razne komplikacije.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Marija brine o potencijalno neželjenim efektima kombinovanja somatskih lekova s valproatima. Objašnjena joj je procedura doziranja psihofarmaka, kao i neophodnost redovnog uzimanja svega toga. Predočeni su svi rizici samoinicijativnog smanjivanja i obustavljanja uzimanja lekova koji su za psihu, ali i nadzor nad uzimanjem lekova - kaže izvor.

Miljanina majka Marija kaže da jedva čeka da ćerku izvede iz bolnice i da je doktori stalno obaveštavaju o promenama.

- Ne znam šta da vam kažem... Još se ne zna kada će Miljana izaći iz bolnice. Danas su joj radili nove analize, čekamo tu hemokulturu, nadam se da ćemo do srede znati kakvo je stanje i kada će izaći. Nema više visoke temperature, za sada je na 37,2, tako da se nadam da se organizam očistio od bakterije. Nadam se da će svakim danom da bude sve bolje i da ćemo kući uskoro - rekla je ona za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Autor: pink.rs

#Marija Kulić

#Miljana Kulić