AKTUELNO

Na programu TV Pink večeras je novo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita"!

Voditelj Darko Tanasijević ugostiće pevačicu Marijanu Zonjić, o kojoj se mnogo priča i piše poslednjih nedelja - zbog čega je njeno druženje sa drugoplasiranom zadrugarkom Dalilom Dragojević mnogima trn u oku, kako reaguje na optužbe Stefana Krstovića Krleta da je s njom bio intiman i da će obelodaniti snimke, koja je njena verzija priče o skandalu u hotelskoj sobi sa Viktorijom Mitrović i Markom Osmakčićem - priznaće Marijana večeras.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

O prošlom gostovanju Saleta Luksa i dalje se priča - da li se nakon emisije čuo sa unukom bake koja je navodno bila sa njim, o čemu je bilo priče uživo u programu, otkriće večeras, a bez dlake na jeziku pričaće i o svom odnosu sa drugim zadrugarima.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Zbog čega je Sanja Grujić u dogovoru sa Anom Jovanović odustala od ideje da snimi duetsku pesmu o Filipu Caru i spot snimi u njegovoj rodnoj Crikvenici, priznaće nam većeras u studiju. Da li su posle brutalne svađe nedavno obnovili kontakt i kakva saznanja ima o Mimi Šarac i Nikoli Grujić Gruji, Grujićeva će otkriti večeras.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Ne propustite večerašnju emisiju, odmah posle "Paparaco lova", a u program se možete uključiti pozivanjem broja telefona 0677/300-300.

Autor: D.T.

#Sanja Grujić