AKTUELNO

Dvadesetsedmogodišnji Ivan Nešković iz Valjeva 9. septembra useliće se u Belu kuću, a ne krije uzbuđenje što će postati učesnik šeste sezone rijalitija "Zadruga".

U rijaliti ulazi kao zauzet mladić, međutim, ne krije da sa devojkom u poslednje vreme ima sve više problema zbog njenog nepoverenja.

- Sinoć smo imali neki problem oko Instagrama i žena... Već se javljaju, a ona baš nema poverenja u mene! Ne znam da li će me čekati, nadam se da hoće, ako ja ne napravim neku glupost - kaže Ivan, koji nije želeo da precizira šta mu to ljudi šalju, nude.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Ima baš teških budala i poruka raznoraznih, užasnih. Ne mislim na negativne komentare, nego na neke glupe ideje.

Iako zvanično još uvek nije otpočeo svoje učešće u "Zadruzi", Ivan je već ušao u konflikt sa jednim bivšim učesnikom, koji ga je ničim izazvan javno prozvao.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Čuo sam da me je Neca TikToker pre nekoliko dana isprozivao nešto... Neko je pitao šta misli o meni i još nekim ljudima, on je rekao:"To su za mene klošari". To me je iznerviralo, kada ne poznaješ nekoga, ne možeš pričati za nekog da je klošar - istakao je Nešković.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Na pitanje da li bi se osmelio na seks pred kamerama, Ivan kaže da ne, ukoliko bude ostao u vezi, međutim ako ga devojka bude ostavila, a on uspostavio novi odnos, spreman je za sve.

- To je normalna i prirodna stvar, kada si u zatvorenom prostoru deset meseci... Pitao bih druge ljude da li bi oni izdržali.

Autor: N.Ž.