AKTUELNO

Milan Popović se oglasio nakon drame u kojoj je njegovu bivšu partnerku Severinu Vučković na zagrebačkom aerodromu dočekala policija nakon prijave koju je protiv nje podnela sestra Marijana Popović.

Kralj bakra je rekao da se posle incidenta čuo sa Marijanom, s kojom je u korektnim odnosima i da je zgrožen celom situacijom.

Zgrožen sam! Naravno da poznajem Marijanu. Od početka smo bili u korektnim odnosima. Zašto ne bih bio? To je tetka mog sina. Uvek sam bio u dobrim odnosima ne samo s Marijanom nego i s celom porodicom Vučković. Održavali smo kontakte otkako smo se upoznali - dodaje Milan.

Podsetimo, Severinu Vučković u utorak posle podne policajci su dočekali na zagrebačkom aerodromu. Povod je bila porodična svađa Severine i sestre Marijane u stanu u Splitu, pred očima majke. Nakon što je sestra prijavila nju, Severina je tvrdila da je ona ta koja je napadnuta, a u medijima su objavljene fotografije na kojima pevačica pokazuje svoje povrede. Majka Ana stala je na Severininu stranu, rekavši da se Marijana bacakala po stanu.

Foto: TVPINK PRINTSCREEN/PRIVATNA ARHIVA

Autor: pink.rs

#Milan Popović

#Severina Vučković