AKTUELNO

Pevač Nikola Grujić Gruja posle pete sezone "Zadruge" prihvatio je poziv za učešće i u narednoj, šestoj sezoni, koja na Pinku startuje 9. septembra u 21 čas!

Gruja se rastao od supruge Ljilje posle "Zadruge", budući da ju je prevario sa Milanom Mimom Šarac. Pevač ne krije da mu je bivša supruga bila šokirana kada joj je saopštio da će se ponovo useliti u Belu kuću.

Ljilja? Rekao sam joj da ulazim u "Zadrugu", šta da me savetuje, posle onoga što sam uradio... Prekrstila se samo - iskren je Gruja, koji razmišlja o potencijalnom ulasku svoje bivše devojke.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Ako Mima uđe, očekujte svašta! Vi vidite da, kada je ona u pitanju, sve je moguće.

Nedavno je Gruja u emisiji "Narod pita" priznao da voli Mimu i dalje, nakon čega je ona svojim Insta storijem stavila do znanja da je otputovala, što se ispostavilo kao netačno.

- Imam informaciju da ona tada nije otputovala nigde, možda je htela da ja to tako mislim... Možda mi je ona odala tu informaciju! Površno se čujemo, o nama nismo pričali, a o nekim nebitnim temama, da - rekao je Gruja, i za kraj priznao po čemu će se njegovo ovogodišnje učešće razlikovati od prethodnog..

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Ovaj put u "Zadrugu" ulazim kao slobodan. Ne razmišljam o ljubavnom životu, u glavi su mi opuštene varijante, da se smejemo, pevamo, zezamo, komentarišemo malo druge. Ne verujem da neka druga devojka tek tako može da mi ugasi emocije, to je stvarno bilo nešto veliko, čim sam ja uradio šta sam uradio! Više ne govorim ništa sto posto, sve je moguće kod mene

Autor: N.Ž., D.T.

#Nikola Grujić Gruja

#Zadruga