AKTUELNO

On je novi učesnik šeste sezone najgledanijeg rijalitija!

Ekipa portala Pink.rs danas je imala pune ruke posla na sistematskom pregledu. Mi smo razgovarali sa budućim zadrugarom Damirom Tepavcem koji se bolje predstavio, pa progovorio o detinjstvu, ali i pokojnom bratu.

Zovem se Damir, iz Subotice sam i 80. sam godište. Bio sam privatnik zadnjih 12 godina, živeo sam u Crnoj Gori. Trenutno blejim i mogu sebi da dozvolim da trošim vreme i izigravam budalu.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Kakvo je bilo tvoje detinjstvo i tvoj život?

To je stanje, blagostanje, zimovanje i letovanje. Dolazim iz sportske familije, keva igrlaa fudbar za reprezentaciju Jugoslavije, ćale je igrao fubdal, ja sam trenirao, pokojni burazer je bio megatalentat.

Rekao si pokojni brat, šta se desilo?

Umro je od aplastične anemije, pre 17 godina. Tad nije bilo sms-ova. Kao klinci smo imali plan, on će imati para, ja ću otvoriti diskoteku. To je završeno, ja svoj lokal imam. San kao san, fantazije, ali pazi šta sanjaš. Bio je san, ali nije samo to, bude tu haos. Nisam imao probleme sa radnicima, rekao sam da je to vojska i ja sam ih sve naučio. Ja volim te klince i bilo ih je raznih.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Damir se prisetio i kako je provodio dane tokom boravka u vojisci.

Ja sam pre vojske bio razmažen klinac, mama mi je odvajala kosti od mesa. Tamo sam sve naučio, da perem gaće. Ja sam otišao sa 20 godina, ali pre toga sam radio.

Rekao si da si lako prilagodljiv, da li ćeš se u "Zadruzi" lako prilagoditi ili se nećeš tako snaći?

Ja nisam stidljiv, navikao sam tako da živim. Znam da će biti uvlakača, smrdljivaca i aljkavaca. Nisam došao da tražim drugove, ne kažem da ih neću naći. Mogu da jedem pirinač i palentu svaki dan.

Ljubav u "Zadruzi"?

Ne interesuje me, ali u tim uslovima, zatvoren... Leptirići ne biraju, kad se pojavi... Dovoljno sam pametan da znam.

Da li si spreman na sve?

Ne, ja ću da se povučem, ne znam.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N./ N.Ž.