AKTUELNO

Nije joj svejedno!

Upravo je počela emisija Narod pita. Gosti voditelja Darka Tanasijevića su Marijana Zonjić, Sanja Grujić i Sale Luks. Oni su na samom startu emisije komentarisali aktuelna dešavanja nakon "Zadruge 5".

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana da li ćeš da se povučeš u mirnu fazu svog života? - upitao je Darko.
Na putu sam ka tome, samo da me se manu bivši zadrugari - rekla je Marijana.
Ma Marijana je preozbiljna - dodao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras Sanja izgledaš kao šefica katedre - rekao je Darko.
Jao hvala ti, ja sam odlično - rekla je Sanja,.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana, Krle ti preti i dalje da će obelodaniti tvoje eksplicitne fotografije? - rekao je Darko.
Darko ja imam pesmu Bezgrešna, a grešna sam. Ja koliko znam, nemam slike, a da li je neko to snimao ili slikao, ne znam. Imala sam greške, čula sam šta se dešavalo, dok sam ja bila na nastupu. Meni je to preneo moj brat, meni nije jasno da li on zna šta znači objaviti nečije fotografije, to govori o njemu kao muškarcu. - rekla je Marijana.
Sramno je to - dodao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

On tvrdi da ste bili intimni - dodao je Darko.
Nisam, i molim sve da me ne diraju i da me ne žale. Meni nije problem što je on pričao to, ne želim da se vraćam na to, mene je povredilo što je on vređao moju majku. Mene može da vređa, ali moju porodicu ne, ona nije deo rijalitija. 13 - og on ima suđenje sa mojom porodicom, a on će tada porazgovrati sa mojim bratom, od kojeg je bežao. Njega je povredilo to što sam ja rekla: Da li ja ličim na nekog ko bi bio sa njim. Muška sujeta. On je vređao moju porodicu i napravio je mnoge probleme. Ja sam se promenila iako sam pravila probleme u prošlosti, ja nisam više iz sveta kada sam pravila gluposti. Dala sam pristup svim ljudima koji su me povredili. Ja sada moram da kažem da će moji da razgovaraju sa njim, pogotovo moji brat. Razmišljala sam da ja pričam sa njim, ali sam odustala tu je sud. Moji su rešili da ga tuže, i moram da mu kažem da je jako ružno to šta radiš, obraćam mu se direktno. Razočarao si me bili smo prijatelji a ti si rešio da budeš takav. Ja sam moje ugrozila, ali ne kapiram što je tolika paljba po meni i pljuvačina i što me ljudi toliko vređaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.