AKTUELNO

Fotografija Vesne Zmijanac iz mladosti ne prestaje da se komentariše.

Jedna od zasigurno najuspešnijih pevačica sa naših prostora koja se može pohvaliti mnogobrojnim hitovima sada uživa u kako sama kaže "mirnim penzionerskim danima" i u ulozi bake, bila je jedna od najpoželjnijih pevačica naše estrade u staroj Jugoslaviji čemu svedoči i fotografija Vesne Zmijanac nastala pre nekoliko decenija. Sada šezdesetpetogodišnja Vesna, ostavljala je bez daha svojom pojavom i izgledom, a muškarci su joj padali pod noge dok su joj mnoge žene zavidele.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Fotografija Vesne Zmijanac iz osamdesetih godina kada je pevačica bila na poćetku svoje sada bogate karijere, nedavno je ponovo ugledala svetlost dana te nas podsetila ove fatalne plavuše koja je svojevremeno privlačila ogromnu pažnju svojim izazovnim izdanjima i veoma upečatljivim stajlinzima.

Iako je vreme učinilo svoje te je pevačica sada potpuno drugačija, mnogi komentarišu Vesnu u superlativu i smatraju da joj godine ne mogu ništa te da i dalje izgleda odlično.

Komentarišući današnje pevačice koje imaju običaj da budu previše obnažene u javnosti, Vesna Zmijanac otkrila je jednom prilikom da ni njoj u mladosti to nije bilo strano, ali da je to radila sa ukusom.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ja sam to malo drugačije radila, bilo je to nekako ekskluzivnije i erotičnije, koliko je smelo u to vreme - rekla je i dodala da nikada nije nailazila na osude zbog toga:
Nikad mi niko nije tako nešto zamerao. Upravo jer je to bilo toliko lepo i sa ukusom, a pritom sam toliko dobro pevala i imala sjajne pesme, pa mi se sve prašta.

Autor: M.M.