AKTUELNO

Iskrena!

Elektra Elit, naša najpoznatija transrodna pevačica, uveliko priprema novu pesmu u kojoj će ukrstiti glas sa bivšom zadrugarkom, Minom Vrbaški. Ekipa "Premijere" se upravo našla na snimanju spota za pomenutu numeru, te je pevačica tom prilikom otkrila kako je došlo do njihove saradnje, ali se osvrnula i na privatan život, o kojem se malo zna.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku, Elektra je otkrila zašto je izabrala da je baš Mina prati u novoj pesmi.

Znate kako, ja uvek biram s kim ću da radim. Neću sad da budem prepotentna i da kažem: "Može mi", jer imam finansije, već jednostavno neko mora da mi legne! To je definitivno Mina Vrbaški, upoznala sam je upravo preko televizije Pink i to je stvarno bila ljubav na prvi pogled. Bila sam u Švajcarskoj, nakon šest-sedam meseci sam se vratila u Srbiju, bila sam i sa decom na odmoru, i evo, uradile smo pesmu. Momci iz Sarejva su uradili fenomenalnu pesmu, i to jako brzo, pesma se zove "Mama" i izlazi na rođendan moje ćerke koja puni 21 godinu, 6. septembra - otkriva Elektra.
Ma, oduševićete se pesmom, verujte mi! Dosta je realistična, ima veze sa Srbijom, ima veze sa našim narodom, ali ne bih previše da pričam, čućete uskoro - ističe pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Elektra istakla, nova pesma nosi naziv "Mama" i govori o odnosu prema ćerki, koji je u ovom slučaju Mina Vrbaški, a kako je i sama roditelj, pevačica kaže da je svojoj deci uvek najveća podrška.

Nikad se ne mešam u izbor partnera svoje dece. Sin je još mali, ima 17 godina, to je ono vreme, već je počeo da radi, u Švajcarskoj je to obavezno, ide tri dana u školu, a dva dana na posao. Već ima svoju platu, tamo je sve drugačije, nije kao ovde i mora da se radi! Ko želi da živi, mora da radi. Ćerka je već neko vreme u dužoj vezi, godinu i po dana je sa dečkom i ja se u to ne mešam. Prošla sam svašta u životu, ne želim da uči na mojim greškama, već mora nekad i sama malo da udari glavom u zid kako bi naučila neke stvari. Jako sam ponosna kao roditelj, stvorila sam divnu decu i bez trunke mržnje prema drugima, puni su ljubavi... Šta drugo čovek da poželi? To je bogatstvo, a ne ove marke koje šetamo. Biti čovek je najteže u životu - iskrena je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvi pogled reklo bi se da se odlično oseća u svojoj koži, ali najteži period u životu bio je upravo razvod.

Najteži period u životu mi je sigurno razvod. Svima je dobro poznato da bivša supruga i ja imamo odličan odnos, samo danas smo se čuli već 25 puta... Ali to je ono odvajanje od našeg zajedničkog doma, iako sam se ja preselila samo pet minuta od tog stana, ali znate onaj osećaj kada niste sa decom... Tad vam niko ne može pomoći, nego vi sami morate da izvučete iz svoje lične psihologije. Ne može vam pomoći ni doktor, ni psiholog, ni psihijatar. E sad, kad imate unutrašnju snagu, nadovezaću se na pitanje kako pomažem drugima - znam da sam mnogo dobar čovek i da svima treba pomoći - zaključuje Elektra u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.