AKTUELNO

Sve karte na sto!

Ekipa portala Pink.rs danas je ispratila redovan lekarski pregled kroz koji svake godine prolaze budući stanari velelepnog imanja. Naradni koji je stao ispred našeg reportera i otkrio mnogo toga o sebi bio je Danijel Denić.

Danijel je po zanimanju stend ap komičar, dolazi iz sela kod Niša, a za Pink.rs progovorio je o svom učešću u Zadruzi 6, koja počinje s emitovanjem na kanalu TV Pink 9. septembra u 21 čas.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Dolazim iz Niša, iz jednog sela. Oženjen sam u Beču. Bavim se stend ap komedijom, po tome sam poznat. Ne poznajem Kuliće, iako sam odande, čuo sam za njih, ko nije čuo za njih?! - počeo je Danijel za Pink.rs i progovorio o svom braku i o tome da li postoji mogućnost da mu se u rijalitiju desi preljuba.

- Moje srce je osvojila moja Marina, mislim da ne postoji nikakva mogućnost da je prevarim... Iskreno se nadam i verujem u sebe. Ja znam gde ulazim, a znam i ko me čeka kod kuće. Atraktivnih devojaka ima svuda, i na ulici... Ja se nadam da će sve ići po planu. Iskreno se nadam da je neću prevariti i verujem čvrsto u to da ona mene neće prevariti. Nemamo dece još. Ulazimo u sedmu godinu braka, a ja nikad nisam podigao ton na nju i nisam nikad imao sa njom neku burnu svađu - kaže Denić, a onda je progovorio o svom teškom detinjstvu.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Imao sam teško detinjstvo. Mene je majka ostavila kad sam imao devet meseci. Otac nas je odgajio - mene i sestru. Posle je došla maćeha koju cenim više nego svoju majku. Ja sam običan čovek koji predtsavlja radničku klasu, borim se za bolje sutra. Cilj mi je finansijska strana i ta neka popularnost... Nema potrebe da stupim s majkom u kontakt sada kad sam ja stao na svoje noge. Sad sam odrastao čovek. Sada mi ne nedostaje majka, a nekad jeste. Za mene svi mažu da sam generalno pozitivan lik, ja ću se držati sebe i svog južnjačkog govora. pa ako se dopadnem ljudima super, ako ne - bože moj.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: N. Žugić ; M. K.