AKTUELNO

Sve karte na stolu!

Ekipa portala Pink.rs je danas posetila sistematski pregled, na kom se našao i  Blažo Petrić. On je otkrio razlog ulaska u Zadrugu 6, a onda je progovorio o svojim eksplicitnim snimcima i slikama.

Za početak da nam se predstaviš i da nam okriješ ko si, šta si i koliko imaš godina?

Ja sam Blažo Petrić, poznatiji kao Bakerdo, dolazim iz Crne Gore, tačnije iz Bjelog polja. Bavim se jutjubom i snimam lude klipove za svoj lični kanal.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Da li ćeš i ti kao mnogo crnogorci pasti na šarm Mine Vrbaški?

Ne, meni ne prija to što ta cura radi, nju svako da ulice može - bio je izričit u tome Blažo.

Koja bivša zadrugarka ti je možda zapala za oko?

Šta znam, simpatična mi je Anja Todorović. Otvoren sam ja za nove veze, a što se tiče se*a pred kameram, i nisam i jesam za to - rekao je mladi crnogorac.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Primećuje se bliskost između tebe i Anite?

Mi se družimo, skroz smo okej. Ljudi misle da smo u vezi jer se ne odvajamo. Verujem da ćemo se družiti lepo u rijalitiju. Imam sjajno mišljenje o njoj, koje može da se pokvari samo ako otkrije nešto što sam joj se ja poverio - rekao je Blažo.

Baviš se jutjubom, da li si imao neke drame ili ratove?

Imao sam dramu sa jednim popularnim dečkom, Gastozom, on me je prozvao ja sam mu odgovorio pa me je nazvao i tako smo završili - otkrio je Blažo.

Koji ti je cilj ulaska u Zadrugu 6?

Pa promocija jutjuba i da se vidi ko sam i šta sam.

Imaš li animozitet prema nekom bivšem zadrugaru?

Imam za svakog priču, imam za sve odgovor i dobar i loš. Ja sam miran, nema šta da izađe o meni, ali i da izađe šta fali, mada nema ništa. - rekao je Blažo.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B./N.Ž.