AKTUELNO

Odgovorila na sve aktuelne teme, a evo i šta možemo da očekujemo od nje u Beloj kući!

Drugarica pevačice Elene Kitić i bivšeg zadrugara Frana Pujasa, Super Cveta danas se pojavila na redovnom lekarskom pregledu pred ulazak u Zadrugu 6, koja počinje s emitovanjem na TV Pink 9. septembra u 21 čas. Super Cveta komentarisala je sve goruće teme, govorila je o Eleninom i Franovom raskidu, otkrila na kog bivšeg zadrugara je bacila oko, ali i o sovjoj navodnoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Njihov raskid je nešto što morate da pitate njih dvoje. Ja i sa Elenom i sa Franom imam divan odnos i na tome će ostati. Ja se ne mešam u njihove stvari. Čula sam i ja da sam dojavila Franu da ga Elena vara sa Miksom. Ja sam se njim prvi put videla tek u julu mesecu kad je on već znao za sve to. Ja njih nikada ne bih izdala, ni jedno ni drugo i na tome će ostati - otkrila je Cveta i dodala:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić, Pink.rs, Pink.rs/Jelena Simonović

- Nije istina da sam bila sa ženom, imam neviđeni broj divnih drugarica i drugova. Imala sam momke, devojke ne. Nemam takve afinitete. Matora mi je super drugarica, znamo se dugi niz godina. Nismo pričale o njenoj novoj devojci. Ispunjena sam ljubavlju sa raznih strana, sasvim je normalno imati simpatije... - rekla je Super Cveta i dodala:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Filip Car jeste moj tip, ali nikad ne znaš u koga ćeš se zaljubiti. Fizički jeste moj tip, psihički nije. Ja nisam njegov tip devojke, samo kažem da je on dobar frajer. Jako je harizmatičan i nadam se da bismo se družili i nadam se da se neće tući u rijalitiju sa partnerkama, ako uđe. Ni ja nisam zainteresovana za takvu vrstu odnosa sa njim, smaram da se ne bismo dopadali jedno drugom na taj način - otkriva buduća učesnica Zadruge 6, a onda je progovorila o seksu pred kamerama:

- Katastrofa! To mi je krajnje degradirajuće. Ponese te momenat, strast, svi smo mi ljudi, ali ja to ne bih se bi da priredim u budućnosti - rekla je ona i dodala:

Foto: Pink.rs/N.Žugić

- Ja sam celog života debela devojčica, niko me nije maltretirao, ali deca su najgora. Mogu da ti kažu stvari koje ti niko nikad ne bi rekao i mogu te lako i jako povrediti. oguglala sam na ''debela, čudna, opičena''... To sam ja na kraju dana, nemam drugu glavu, nemam drugo telo - rekla je Cveta.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: M.K.