AKTUELNO

Zamerili su joj to!

Ekipa portala Pink.rs danas je imala pune ruke posla na sistematskom pregledu, na kom su se našli novi učesnici šeste sezone "Zadruge", koja je zakazana za 9. septembar u 21 čas. Ispred našeg objektiva stala je i nova - stara učesnica  koja je otvorila svoj život našem reporteru i otrkila nam mnoge detalje.

Nakon što je u Zadrugu 5 ušla sa pričom da je imala se*s sa Nikolom Grujićem Grujom i nakon izlaska priznala da je to bila laž, u Beloj kući će se ponovo naći Sandra Bakša.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Bivša si učesnica Zadruge 5, ali bih te zamolio da se predstaviš opet?

Ja sam Sandra Bakša, dolazim iz Novog Sada i imam 23 godine. Bavim se muzikom, imam jednu pesmu, i u najavi je druga sa Đoletom Kraljem - rekla je Sandra.

Ostala i upamćena po odnosu sa Grujom?

Ja sam demantovala sve, ja sam bila u njegovom spotu. U par navrata sam rekla da mi nije problem da komuniciram sa njim, ja sam rekla sve i sve porekla. On je trebao da smiri strasti ali nije vredelo. Nema šanse za emociju sa Grujom - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta možemo da očekujemo različito kod tebe u ovoj sezoni?

Neću dati na sebe to sigurno, neću imati se*s pre kamerama, a za vezu, pa nikad se ne zna - dodala je Sandra.

Šta je ono što sebi nikada ne bi oprostila da uradiš unutra?

Pa se*s, ali se neće dogoditi, imam kući oca, majku, sestru. Kritikovali su me već zbog Gruje, rekli da nije u redu i održali su mi bukvicu i moram reći da sam se opametila.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B./N.Ž.