AKTUELNO

Ima pun šanžer!

Ekipa portala Pink.rs imala je pune ruke posla na sistematskom pregledu, na kom su se našli novi učesnici šeste sezone "Zadruge", koja je zakazana za 9. septembar u 21 čas. Ispred našeg objektiva stao je i budući zadrugar Marko Smiljić.

Za početak bi mogao da nam se predstaviš?

Zovem se Marko Smiljić, dolazim iz Novog Sada. Rođen sam 7. oktobra. 2000. u Sremskoj Mitrovici. Trenutno se bavim MMA, profesionalan sam sportista

Da li poznaješ Dragojeviće, obzirom da si iz Novog Sada?

Davida poznajem, ali ne iz ove priče. Davno sam igrao fudbal za Proleter, ja sam bio kadet on je igrao za prvi tim, i bio je dosta dobar igrač.

Foto: Pink.rs

Baviš se sportom ceo život. Kako si krenuo i čime si se bavio tada, a čime sada?

Krenuo sam sa pet godina da treniram fudbal. Trenirao sam 13 godina, a onda sam shvatio da nije sve kao što izgleda, onda sam se prebacio na MMA, i to sam dosta čuvao u sebi. Mene je to zanimalo od malih nogu. Sviđa mi se taj adrenalin, ne bude prijatno kada te spuca sve to, ali onda kada shvatiš je super. Doživeo sam adrenali u vidu bežanja i u vidu borbe - otkrio nam je Marko.

Kakav je bio tvoj život?

Svi smo borci u životu, tako da sam bio i ja borac. Imamo svi životne borbe, moja je mlad momak u velikom gradu - otkrio je novi zadrugar.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Mensur se takođe bavi tim sportom?

Ja nisam čuo za njega u borbama, ne znam da li se pravi da trenira to. Ljudi kada se boje nečega, prave se da do toga ne bi došlo. Kada se dođe dop teškog momenta, tada se vidi ko je pravi- rekao je Smiljić.

Ulaziš kao slobodan ili zauzet?

Zauzet, u vezi sam dve godine. Nije prihvatila sve to lepo, ali kada sam joj objasno širu sliku, prihvatila je. Ne brinem se ja za nas, ne mogu ja opet mogao da se muvam, a i ne bih je nikada ostavio. Vreme je da pokažem svoju snagu ovde. - pričao je budući zadrugar pa otkrio cilj ulaska:
Imam cilj da ispromoviše sebe kao brend, i to je razlog mog ulaska. Neću dozvoliti da me neko vređa, uzvratiću verbalno, ne brinem se ja pun mi je šanžer - dodao je Marko.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B./N.Ž.