AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ugostio večeras Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu

Darko je poveo razgovor sa Filipom.

Da li ti smeta što komentarišu da je Maja terala inat Peci sa tobom - pitao je Darko.
Ne ulazim u to, niti zadirem u tuđe odnose. Zato sam se i iznervirao...I onda tako, non-stop u emisijama rokavela po meni. A i ovo što se tiče nje, da li je ona, zbog čega je i kako je ona, ne ulazim. Moje su greške što se stalno vraćam u odnose koji su loši, što došustim u tim odnosima da te osobe izvuku loše stvari po mene. Ljudi u rijalitiju uspeju da postignu mnogo toga. Ja mislim da ja odem na gore.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te boli to što tebe Maja ne pominje u medijima, već se sve vrti oko Pece - pitao je Darko.
Maja ima malo tu potrebu za tim medijima. Ja nisam dao izjavu vezano za Maju. Majina inicijativa je bila da se zapratimo na Innstagramu, da bi se okačila neka pesma. I dok nismo bili zajedno, imala je potrebu da prati moj život. Neke stvari su je isto i zanimale. Oboje smo upali u neki trip - rekao je Car.
Da li ti je poražavajuće što se ispostavlja to da si joj bio plan B - pitao je Darko.
Da se ispostavi, neka. Dok je vreme se sve zaustavilo i mislim da nema potreba da ja sad po maji drvlje i kamenje i ona po meni. Ja to mogu da upakujem da bude zabavno i smešno, a vrlo surovo i iskreno - dodao je Filip.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, N. Žugić

Zbog čega si Maju danas zvao više puta - pitao je voditelj.
Maja i ja smo imali dogovor, rekao sam joj da mi je zasmetalo to što su oboje rekli i ta njena izjava novinarima, kada je govorila o meni poražavajuće. Rekao sam joj da ću sa njom u saglasnosti dogovoriti šta da pričam. Uspeli smo da sklopimo dogovor - rekao je Filip
Ja sam čuo da si je zvao pet-šest puta i da ti se ona nije javila - rekao je Tanasijević.
Hm, hm, hm...Sklopili smo taj dogovor - rekao je Car.
Da li su nepoverenje i laži sa tvoje strane uticali na to da dođe do konflikta i ponovnog raskida? Čuo sam da si joj rekao da ideš kod tvoje bake u Novi sad, a da si bio na Novom Beogradu - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam je slagao i to nije u redu. Jednostavno mi nešto nije bilo to to i na sve to se desila ta svađa i rasprava...Znao sam da će se smiriti kad se odvojimo, tako da nema potrebe da se nas dvoje natežemo. Probali smo opet i nije išlo, neću da ulazim sa njom u ratove - rekao je Car.
Zbog čega si ušao u raspravu sa Takijem - pitao je Darko.
Ne znam ni zašto me zvao čovek. Priča mi stvari koje nisu baš takve. Više je on mene zvao zbog Zole...Nisam neko ko je bojažljiv - dodao je Car.
Kad bi video Dalilinu majku - pitao je Darko.
Ne bi mi bilo ugodno, uplašio bih se tog susreta sa ljudima (smeh) - rekao je Car.

Foto: Pink.rs

Ja sam čuo da ti je on pretio, a da si ti bio manji od makovog zrna - rekao je Darko.
Nemaš baš dobra saznanja...Taki može meni biti otac. Zamisli jednog oca kojem dete dođe i kaže: "On je meni nešto uradio, rekao". Stavljam se u njegovu situaciju. On je imao neke reakcije kad je Janjuš bio u pitanju i ja, naravno, zbog svog deteta. Nije se nešto potenciralo o tom nalasku. Rekao sam mu da nemamo šta da pričamo i da se nalazimo, rekao sam da sam bolestan - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga