AKTUELNO

O ovome se dosta pričalo!

Glumica Ksenija Pajić na početku svoje karijere igrala je jednu od glavnih uloga u filmu “Oficir sa ružom”.

Partner u tom filmu bio joj je Žarko Laušević, sa kojim je i snimila vrelu scenu intimnog odnosa, a osim sa Žarkom, Ksenija je u istom filmu imala i eksplicitnu scenu sa koleginicom Draganom Mrkić, sa kojom je snimala naga u kadi.

Foto: Printscreen YouTube

Ove scene naišle su na brojne kritike u javnosti, a “Oficir sa ružom” jedan je od kultnih filmova koje i danas mnogi rado gledaju.

Nakon ovoga, Pajićeva je ostvarila brojne uloge na televiziji, ali i u pozorištu, a poslednjih godina možemo je gledati u gotovo svim hrtvatskim serijama.

Ona je tako stekla epitet “kraljice sapunica”, a odlično se snalazi i u ulogama dobrih žena, ali i zlobnica.

Pre nekoliko godina dobila je i diskus herniju, a kako su mediji pisali, lekari su to pripisali upravo napornom radu i konstantnom snimanju koje ume da potraje i po 12 sati dnevno.

Foto: Printscreen YouTube

Najteži period u životu bio joj je razvod od kolege Emila Vukova sa kojim ima ćerku Vitu, o čemu je javno govorila.

Odgovorna sam sama sebi, kako se organizujem u životu, tako će mi biti. Nekad mi ta situacija olakšava život, a nekad bi mi možda bilo lakše da je još neko tu da mi pomogne. Ali, imam i puno prijatelja i prijateljica s kojima se posavjetujem, s kojima delim i probleme i radosti – rekla je ona svojevremeno.
U svakom slučaju, ne osećam to što nisam u braku ni kao prednost, ni kao nedostatak. To je tako… I nema šanse da se više ikada u životu udam. Na zajednički život bih pristala, na formalni brak ne. Ne bih potpisala, ja sam moderna – istakla je Ksenija tada.

Mnogi se slažu sa tim da glumica i danas jednako pleni izgledom kao u mladosti, te da joj godine ništa ne mogu.

Foto: Printscreen YouTube

Autor: S.Z.