AKTUELNO

Gosti Novog jutra sve otrkili!

U Novom jutru sa Jovanom Jeremić pokrenuta je tema o sukobu Severine i njene sestre Marijane. Jovana je ugostila novinare Melinu Gvero, Milivoj Mili Čolić , advokata Đorđe Dimić sa kojima je razgovarala o ovom sukobu. NJima se pridružila i astrolog Bosljka Veselinović. Oni su kometarsali razlgo sukoba, da li je to podela imovine, ili nešto drugo Jovani gosti su komentarisali celo slučaj porodice Vučković.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je ovde istina? - upitala je Jovana.

Ja moram da kažem da je ovo samo kap u moru od svega što je Severina doživela. Od poruka upućene patrijahu, do njenih izlaska tokom karantina, mi smo razgovarali sa Marijanom, ona nam je otkrila da je njena ćerka odlučila da živi sa tetkom Severinom i da bude njen potrčko. Marijana nam je otkrila da je onta trpela naselje od Severine, a to je samo početak cele priče. Mi imamo dve strane, Severinine modrice a Marijanu koja ju je prijavila. - rekla je Melina

Foto: TV Pink Printscreen

Mi imamo i Severininu majku Anu koja je zauzela stranu najmlađe ćerke Severine. Ona je izjavila tada da je Marijana sama došla i da je počela da se bacaka po stanu, stepeništu, i to su potvrdile i komšije. Severinin PR tim je obajvio da su njoj pokidani lančići, da su joj pobacane stvari. Moglo bi se reći da je ovo komplikovana situacija gde su svi u pravu, a možda niko nije u pravu. - rekao je Mili pa dodao.
Ovde dolazi do problema u njenoj karijeri, jer je ona odvojila posao od privatnog, ali kada je doterana do kraja, napravi se konferencija za štampu gde se pominju i sukobi sa direktorima škola u koje je njen sin išao - dodao je Mili.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinari i advokat su kometarisali odnose u porodici Vučković:

Njen sin je i kod nje i kod oca, Milana Popovića. Mi imamo nju koja je poprilično u svom ponašanju izgubila kompas, i sada se dešavaju sve situacije gde njen život izlazzi u javnost, a ona sve vreme ćuti o tome - rekla je Melina.
Milan je izjavio da u kontaktu sa Vučkovićima, i da je Marijana tetka njegovog sina, gde ne krije da se oni vide. Njena majka pritom piše u otovorenom pismo govori da Severinu Milan uhodi, a Ana je njemu rekla da on ne treba da se meša u njihove porodične odnose, a on je rekao da ima pravo jer je njegov sin u toj porodici. Oni su sada dovedeni pod lupom policije. - kometarisao je Mili.
Mi imamo tvrdnju da Severina koristi psihoaktrivne supstance i da je njenoj porodici jako teško, a to može da dovede do nasilja u porodici. Sve će to sud utvrditi, a veoma je važno što je njihova majka zauzela Severininu stranu, a priča se da je sukob zbog para odnosno zbog nasledstva gde se priča da je ona prodala trećinu. - rekao je advokat.
Svi ti skandali vezani za Severinu, a sve ovo je loše po nju jer ona može da izgubi skroz starateljstvo nad sinom. - rekla je Melina.
Ali opet nije ona kriva zbog sukoba sa sestrom. Mislim meni nije jasno kako neko može tako da gleda na sve. Mislim i majka koja bira strane - dodala je Melina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je na Severinu uticalo to što je videla Milana i Igora zajedno na letovanju? - upitala je Jovana.

Pa jeste, ali ne da prebije sestru - rekla je Melina.
Ja moram da dodam, kako seješ tako žanješ - rekla je astrolog Bosiljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: Pink.rs