AKTUELNO

Paprena cifra!

Sloba Radanović postao je jedan od najtraženijih pevača na našoj estradi, pa puni klubove gde stigne. Stoga je njegov honorar drastično skočio, pa sada po nastupu uzima čak 12.000 evra.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Iako je pre samo pet godina pevao za simboličnih 200 do 300 evra po nastupu, učešće u rijalitiju "Zadruga", dobre pesme, sjajna atmosfera koju pravi, učinili su ga trenutno pevačem, za čiji se koncert uvek traži karta više. Sloba je to dobro iskoristio, pa je cenu sa 7.000 evra, koliko je uzimao donedavno, podigao za čak 5.000 evra.

Sloba se ubija od posla. Zauzet je skoro svaki dan. Sve vam je jasno kad je za vrlo kratko vreme njegova cena skočila sa 7.000 na 12.000 evra. Koliko se traži, može se zaključiti i po tome što su mu vikendi rasprodati do jeseni sledeće godine. Za njega nema zime. Pored visokog honorara, kada nastupa u inostranstvu, za sebe i svoje muzičare uvek traži i plaćene avionske karte i hotelski smeštaj - završava naš izvor.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, kako za njegove nastupe vlada veliko interesovanje, tako se na njima događaju i raznorazne situacije, pa se tako Sloba prisetio jedne anegdote kada je zabavljao goste.

Bilo je situacija kada dečko da bakšiš za neku pesmu i ja mu otpevam, a on kasnije dođe i naruči istu, jer ga kao nisam ispoštovao. Pitam ga koliko je dao, kaže pet hiljada. Evo ti druže deset hiljada, samo mi se skloni odavde - ispričao je Sloba medijima.

Foto: Instagram.com/jeja.radanovic

Inače, Radanoviću, osim na poslovnom polju, dobro ide i u privatnom životu. Njegova supruga Jelena je u drugom stanju, ali njih dvoje imaju dogovor da bar za sada o tome ne pričaju u javnosti. Pevač želi da Jelena mirno provodi trudničke dane, a on joj u svemu ugađa.

Autor: A. N.