AKTUELNO

Razvezao jezik!

Miki Đuričić pred gostovanje u emisiji "Narod pita" za portal Pink.rs dao je svoj sud o svim aktuelnim temama koje su vezane za njegove bivše cimere iz "Zadruge".

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Matora je pozvala sinoć MC Aleks u "Narod pita". Da li smatraš da je to jer voli Aleks i emocije nisu ugašene?

Ja sam se danas čuo nešto sa Matorom, ali mi ne pričamo o tome. Ja znam da raskinula sa tom devojkom, mislim da nema veze sa MC Aleks. Nisam upućen, ali ni Matora mi nije pominjala.

Da li smatraš da je veza sa Zoranom bila čista emocija?

Kako mogu da znam? Nisam je video i ne znam kako je veza izgledala. Ja Matoru mnogo volim, ali ne razmišljam o njenom devojci, ne znam gde ću od majstora. Ja sam porodičan čovek. Pročitao sam da je ta devojka htela da je iskoristi, a i da jeste... Ubola si.

Foto: PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ/Instagram.com/matora23

Danas je Dalili Dragojević rođendan

Samo da pitam, kako mogu da znam kad je Dalili rođendan ili bilo kome iz rijaltiija. Znam da je Milanu Miloševiću blizu kad i moj. Nek je živa i zdrava.

Da li si ispratio njenu vezu sa Gringom?

Meksikanac? Meksikanci zovu "Gringo" Amerikance, kad dođe kauboj. Ne znam Gringa, ni da je u vezi sa Gringom. Zamislite da ja koji van rijalitija živim normalan život, nisam nikog sreo, osim Mića što je bio kod mene, sa nekima se čujem, sa kim sam dobar, ali ja ovo prvi put čujem. Ja pričam šta je bilo u "Zadruzi", ali njihove živote privatne ne pratim. Znam da je Miljana u bolnici i želim joj da što pre ozdravi. Ja slabo izlazim, nemam Instagram, a i da imam verovantno ih ne bih zapratio.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Sanja Grujić je nedavno rekla da se razočarala u tebe, imaš li nešto da kažeš povodom toga?

Razočarala se valjda zbog mog mišljenja o drugima, a ne o njoj. Ja sam pričao šta njoj zameram u našem odnosu, a ne u njenim komentarima prema drugima. Poslali su mi da ona donosi zaključke da li nekog mrzim, budalaštine. Nek je živa i zdrava, znam da sam prema njoj bio korektan. Šta ja mislim o drugima, a onda daje njene površne doktorske disertacije. Neka priča šta hoće, ja se ne ljutim.

Da li si se ti razočarao u nekog od učesnika "Zadruge"?

Nisam imao velika očekivanja, pa se nisam ni razočarao. Sa ljudima sa kojima sam se družio i dalje sam dobar. Čujem se sa Stefanom, Mićom, Matorom, Đedovićem... Čujem se i sa Carem.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, N. Žugić

Da li si čuo da se nedavno pomirio sa Majom?

Ko? Ja kad sam čitao te vesti čuo sam da se Janjuš pomirio sa Majom, a sad Car?! Crni sine Filipe, šta ti to treba ponovo? Je l' smo se čuli telefonom i je l' si rekao da ćeš se promeniti? Ne vredi. Ja to ne znam, možda to nije istina. Žena koja mu je pravila toliko problema i on njoj, oni žele ponovo da se videe. Šta komentarisati?

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N. / S. Z.