AKTUELNO

Evo gde se nalazi!

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, ne krije da uživa u ljubavi sa verenicom Bojanom Rodić s kojom čeka drugog sina.

Nakon dugog iščekivanja, par je obradovao javnost kada je saopštio da će uskoro stati na ludi kamen sredinom ovog meseca.

Naime, Mirko sa verenicom i sinom Zoranom uveliko živi u porodičnoj kući u Surčinu, ali zbog pandemijskih mera par do sada nije mogao da upriliči svadbenu proslavu.

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Međutim, mladi roditelji uspeli su da se usklade, te proteklih nedelja vrše poslednje pripreme kako bi se 15. septembra pred najmilijima zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Tim povodom Gocu su pitali kako teku svadbene pripreme, kao i koliko pomaže snajki i sinu oko organizacije proslave. Međutim, ona je otkrila da je sebe častila odmorom, te da uopšte ne razmišlja o sinovljevoj ženidbi.

Ako mi verujete, ne pripremam se ni za šta. Trenutno nisam u Srbiji, na moru sam i ne želim da razmišljam ni o čemu - rekla je pevačica.
Uzela sam godišnji odmor i dok sam ovde ne želim da se bavim pripremama Mirkovog venčanja. Kada dođem u Srbiju, tada ću razmišljati o svadbi, sada hoću malo da uživam - objasnila nam je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

S druge strane, da s nestrpljenjem čeka da obuče belo, Bojana je potvrdila kada je na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj nasmejana pozira u venčanici.

Naime, ona je sa sestrom i drugaricama posetila salon venčanica, a nakon što je odabrala adekvatnu toaletu koju će obući za najsrećniji dan u životu, Šijanova verenica sreću je podelila i sa Instagram pratiocima.

Autor: Pink.rs

#Goca Božinovska

#Mirko Šijan