AKTUELNO

Brutalno prema bivšoj!

U toku je emisija Narod pita. Večerašnji gost voditelja Darka Tanasijevića je pobednik Zadruge 5, Dejan Dragojević. Tokom emisije su komentarisali teme i događaje koji su se desili nakon Zadruge 5.

Da li si kupio nešto Dalili za godišnjicu? - upitao je Darko.
Ja sam Aleksandri kupio emotivnu sovicu za sedam meseci, i to je to kome kupujem poklone. Dalili bih kupio sonu kiselinu, ali ne bih dao Đoletu Kralju da popije , on mi je komšija - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti deluje Dalilino ponašanje posle Zadruge? - upitao je Darko,
Ne zanima me, ja kada vidim facu nekoga iz Zadruge kuliram sve. Ne iteresuje me to. Niti pratim zadrugu, pratim vas voditelje i pojedine ljude. - pričao je Dejan.
Mene ne pratiš na Instagramu - dodao je Darko.
Jao izvini evo sada ću - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne zanima bilo šta što ima veze sa njom, distancirao sam se od svega, mene sve to ne zanima. Ne zanimaju me određene glave. Bilo je emisija kada smo se sreli, a inače i ovako kada se sretenmo, mene to ne zanima. Kada sam bio u Zadruzi, morao sam da slušam, sada ne moram. - rekao je Dejan.
Gde vam je jutjub kanal? - upitao je Darko.
Ostao je kod Dalile, znači pola pratioca je moje... ha, ha, ha.. Mene ne interesuje ona, neprijatno mi je šta sam sebi dozvolio u životu. Odlučio sam da radim na sebi, čitao bih više.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila diže ogradu oko vaše kuće? - upitao je Darko.
Ma to me ne zanima, to je njena kuća. Ja imam svoju kuću, mama dala sprat ali nema snajke još uvek. Moram da kažem da ljudi, tj fanovi prave priču na sto načina ali ne stresiramo se mi oko toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.