AKTUELNO

Leteće perje!

Darko Lazić ne prestaje da šokira novim skandalima i u njegovom životu nikad nije dosadno. Ovog puta doživeo je veliku neprijatnost kada mu je na vrata kuće u Brestaču došla bivša verenica Marina Gagić, koja je počela da viče i histeriše na njega, nakon što je čula da je vara s Katarinom S. iz Ugrinovaca.

Na osnovu saznanja iz pouzdanih izvora, Gagićeva i Lazić su bili obnovili romansu i delovalo je da će uskoro opet početi zajednički život. Posle kraha njegove ljubavi s Barbarom Bobak, on se brže-bolje vratio Marini, iako je ona ranije pričala da neće ni da čuje za njega. Viđali su se gotovo svakodnevno, provodili vreme sa zajedničkim detetom, a ona je čak jednom navodno i prenoćila u Darkovoj kući u Brestaču.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Darko Lazić, Barbara Bobak

Prema rečima našeg sagovornika bliskog pevaču, Marinini roditelji su se protivili tome da ona opet bude s Lazićem, ali ona nije htela da sluša njihove savete. Mislila je da se Darko promenio i da želi da živi s njom i njihovim sinom.Kad je u medijima videla njegove slike s Katarinom S, odmah je shvatila da je on u paralelnoj šemi sa obe, pa je doživela pomračenje uma. Odjurila je do njegove kuće u Brestaču i napala ga, naočigled ljudi koji su prolazili ulicom.

Foto: INSTAGRAM.COM/DARKOLAZICOFFICIAL, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Unezvereno je vikala i urlala na njega, gađala ga svime što joj je palo pod ruku, a Lazić joj je govorio da se smiri. Naš izvor s lica mesta kaže da je pevačeva majka Branka Lazić neko vreme posmatrala nemili događaj, a onda se umešala i prišla Marini. Tad se situacija malo smirila, Branka je nešto tiho govorila bivšoj snajki, pa je ona nastavila da jeca i plače, ali više nije urlala. Darko nije ni pokušao da se opravda za svoj postupak, navodi naš sagovornik. Do zaključenja broja Gagićeva i Lazić nisu odgovarali na pozive.

Autor: M.K.