AKTUELNO

Voditeljka Jovana Jeremić i naslednicu uči da radi na sebi, te da se svaki rad i trud kad-tad isplate, što je sada i dokazala!

Jeremićeva sve svoje slobodno vreme provodi sa naslednicom Leom, koja niže uspeh za uspehom, a najnovijim se ponosna mama pohvalila na Instagramu.

- Moja ćerka je danas razbila test u Institutu. Samo rad dovodi do cilja! Samo! - napisala je Jovana u objavi na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, kada je Jovana dala otkaz na TV na kojoj je radila pre Pinka, navela je da je glavni razlog povlačenja sa malih ekrana upravo njena ćerkica Lea, kojoj je želela maksimalno da se posveti.

- Nekad postaviš prioritete, a u ovom trenutku za mene je to moja ćerka. Hoći da provodim sa njom više vremena. Dok nas voze mi radimo govorne vežbe. Moj sin. Propevavamo zum, zum, zum... Napredujemo svakog dana u svakom pogledu. Jer sam to obećala sebi, da pored poslovnih ciljeva, moj uspeh merim srećom svog deteta. Ja imam samo nju. Ona je moj pokretač za sve promene u životu - napisala je Jovana tada.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: pink.rs