AKTUELNO

Folk pevač Darko Lazić ne prestaje da intrigira javnost svojim emotivnim životom. Lazić se nedavno ponovo našao u centru skandala kada je otkrivena njegova veza sa Katarinom S. iz Ugrinovaca.

Oglasio se i Katarinin bivši suprug koji je otkrio da je sa Darkovom novom izabranicom u procesu razvoda, te da je malo nakon pokretanja brakorazvodne parnice saznao za njenu romansu sa pevačem.

Foto: INSTAGRAM.COM/DARKOLAZICOFFICIAL, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Bivša nevenčana supruga Darka Lazića, Marina Gagić, nije se oglašavala po pitanju nove veze oca njenog deteta, ali su je insinuacije koje su se pojavile u medijima naterale da reaguje. Naime, izvor blizak Laziću otkrio je za medije da je Marina nakon saznanja da je Lazić vara navodno upala u njegovu kuću u Brestaču te da je napravila skandal. Tim povodom kontaktirali smo Gagićevu.

Nisam pravila skandale ni kada sam trebala pa zašto bih sada kada između nas nema ništa. To je apsolutna glupost i neistina i smatram da je Darkovo bilo da to demantuje a ne ja - rekla je Marina i dodala da sa Lazićem nikada nije obnavljala vezu nakon raskida.

Foto: Instagram Printscreen

- Mi se nikada nismo mirili, nas dvoje imamo dobar odnos zbog našeg deteta, tačnije imali smo. On je savršen otac kada je sam, čim nađe devojku to je druga priča - izjavila je Gagićeva.

Podsetimo, Darko Lazić je nakon raskida sa Marinom uplovio u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak sa kojom je živeo u Novom Sadu. Ta veza sredinom maja je okončana.

Autor: Pink.rs