AKTUELNO

Vreme je da se suoče pred TV kamerama!

Dalila Dragojević je u nedelju proslavila svoj 29. rođendan, a među zvanicama našli su se i njena nova najbolja drugarica Marijana Zonjić i Sale Luks. Ljuba Pantović, koja nije bila na rođendanu, dala je izjavu za naš portal, a zanimljivo mišljenje je imala upravo o Dalilinim novim prijateljima.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Baš lepo pitanje! To ću njoj reći. To je jedna od glavnih stvari koje ću reći čim se budem videla sa njom. Trebaće joj puno sreće uz takve ljude... Samo što ona ne ume da otkači ljude koji je ne vole na pravi način, nego ih drži uz sebe, ali to je njen izbor, pojasniću joj sve kada se budem videla sa njom. Naravno, svi znaju da ja večito ponavljam bolje sam, nego u lošem društvu. Nije bitno imati bilo koga da te tapše po ramenu, da ti glumi prijatelja. Bolje imati jednog jedinog, ali da valja. Čuvaj se ljudi koji laskaju, i ovom izrekom častim čitaoce.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Upravo će Marijana i Luks biti gosti voditeljke Ivane Šopić u emisiji "Narod pita", koja će se odigrati večeras. Da li će imati odgovor na Ljubinu prozivku, ostaje da saznamo, a na vama je da spremite zanimljiva pitanja, na koje će oni morati da odgovore.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Večeras budite uz kanal televizije Pink i pratite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Narod pita'', a ne propustite priliku da pozovete broj 0677/300-300 i dobijete odgovore na sva pitanja od Marijane i Luksa!

Autor: D.T.

#Marijana Zonjić

#Stefan Krstović Kile