AKTUELNO

Folk zvezda Ana Bekuta juče je uz najbliže članove porodice i prijatelje proslavila svoj 63. rođendan, a čestitke su joj stizale sa svih strana.

Pevačicu su raznežile brojne kolege, prijatelji, saradnici i fanovi, kojima se iskreno zahvalila na svoj ljubavi koju su joj pružili baš na njen rođendan.

Hvala vam svima koji ste me se setili na rođendan. Moj tim opet nije uspeo da me nagovori da se pola dana fotografišem, a da ostalu polovinu sređujem slike. Tako da i današnji rođendan provodim slaveći sa svojom porodicom i prijateljima. Rekli su mi da bi bilo lepo da pošaljem neku poruku za rođendan, pa ću da parafraziram nešto što sam davno pročitala: Život je lep i život je borba. Ako nije borba, onda je predaja. Ako je predaja, onda je smrt. Zato se i sa 63 i 36 borite! Osvrnite se oko sebe - smislen i srećan život imaju samo ljudi s velikom borbom, a ne oni koji su se predali! Volim vas, mili moji! Hvala što ste sa mnom u mojim borbama i mojoj ljubavi prema životu - napisala je Ana Bekuta na društvenoj mreži Instagram.

Autor: pink.rs

#Ana Bekuta