AKTUELNO

Više ništa ne može da je iznenadi!

Atraktivna bivša zadrugarka, Marijana Zonjić, prethodne noći bila je gost u još jednoj emisiji ''Narod pita'' kod Ivane Šopić, a preko puta nje u vrućoj stolici, bio je i Sale Luks.

Pre samog gostovanja, Zonjićeva se osvrnula na sva aktuelna dešavanja i za Pink.rs progovorila o rođendanu svoje drugarice Dalile Dragojević ali i svim gorućim temama.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Da li si se oporavila od Dalilinog rođendana, o kome već danima bruji domaća javnost?

Jesam, iskreno, nisam ni pila toliko, koliko inače znam. Bila je nikad bolja žurka što se mene tiče. Bili su njeni najbliži ljudi, bilo je prelepo. Jedino što mi se nije dopalo je Mićino izlaganje.

Đole Kralj je svesno ili nesvesno okačio snimak sa rođendana, gde se jasno vidi kako je Dalila u Lukinom zagrljaju. Kako se oni tebi čine kao par, Dalila deluje srećno nakon dužeg vremena?

Dalila ima dovoljno godina da odlučuje sama o svemu. Ne bih pričala o njenom privatnom životu, ona će najbolje sama da govori o tome. Luka jeste došao po nju, ali da li su zajedno i šta se tu dešava, najbolje je nju da pitate. Ja je svakako podržavam u svemu. Sve to je njen privatan život, nije u redu da se toliko priča o tome, Luka nije deo rijalitija a kada bude, to je nešto drugo. Ceo svoj život je dala na dlanu i mislim da je u redu da sačuva malo privatnosti i za sebe.

Foto: Pink.rs/N.Žugić, Instagram.com/ @djole_kralj_vip, @lukanikolic22

Lepi Mića se oglasio, rekao je da jesu zajedno i na neki način opleo po svima vama koji ste bili na rođendanu. Dalila i ti ste imale korektan odnos sa njim, kako sada gledaš na njegovo izlaganje?

Malo sam se razočarala, ali sam navikla da govori sve i svašta, to je Mića. Ako si pozvan od srca da budeš gost, treba da se provedeš a ne da pričaš takve stvari. Pola toga što je rekao se nije desilo. Ne treba da bude kamera na rođendanu. Ono što je rekao za Nevenu, moram da demantujem jer sam sve gledala svojim očima. Nevena i on se znaju već duže vreme, u korektnim su odnosima i ona je sama na svom storiju demantovala. Meni je bilo fantastično, pevala sam, đuskala... Iznerviralo me je to što je rekao da su na rođenda nu bili gej muškarci, a da nisu, ko zna sa kim bi devojke završile, na šta to liči?

Kako se odvija sudski proces sa Krletom?

Ročište tek treba da se desi. 13. je datum. Dečko nije svestan da mnoge stvari koje je uradio ne idu njemu u korist, ali dobro rešićemo to. Mislim da sam njemu previše dala na značaju, a pritom mu ništa loše nisam uradila.

Foto: Pink.rs

Ljuba Pantović se oglasila za naš portal i tom prilikom izjavila da na Dalilinom rođendanu nisu bili njeni pravi prijatelji, kako to komentarišeš?

Bila sam iznenađena kada sam to videla jer smo uvek bile u korektnim odnosima. Kada je došla u Belu kuću, lepo smo se pozdravile, kada sam bila u nekom problemu Ljuba je bila tu... I sa Aleksandrom sam isto u dobrim odnosima. Ne znam da li je konkretno mislila na mene, ali mogla je da me izdvoji u izlaganju, ne kapiram zašto je to rekla. Dalila i ja o njoj pričamo sve najlepše... Ja znam da je Ljuba uz Dalilu sto posto, znam da će popričati posle svega... Dalila nije mala, zna najbolje ko je za nju tu a ko nije, svesna je ko joj je prijatelj i u njene odluke se ne mešam. Svi koji su bili to veče, mislim da su za nju uvek tu, ali dobro... Kada bih bila sigurna da je mislila na mene, baš bih se razočarala. Saznaću uskoro celu istinu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Car je nakon Dalilinog odlaska iz emisije, na neki način izjavio da može da je vrati kad god poželi, koji je tvoj stav kada je ova tema u pitanju?

Mislim da je prvi april odavno prošao, toliko.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ./N.B.