AKTUELNO

Nikad iskreniji!

Mihajlo Veruović Vojaž otvorio je dušu i progovorio o svim detaljima iz svog života koji su do sada bili malo poznati javnosti.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Vojaž je u razgovoru za domaće medije otvoreno govorio o teškim porodičnim trenucima, putu ka uspehu i svim problemima sa kojima se u međuvremenu suočio, ali i velikoj ljubavi sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom.

Anđela mi je bila prva i do sada jedina ozbiljna veza. Sećam se da sam na Jutjubu izbacio pesmu "Geto fenomen", koju je ona otpevala na svoj način i objavila je taj snimak na Instagramu. Kada sam čuo njenu verziju, odmah sam joj poslao poruku i pohvalio je da je odlično to odradila i da ima sjajan glas. Tako smo počeli komunikaciju - ispričao je Vojaž i prisetio se njihovog prvog susreta uživo:
Našli smo se oko četiri po podne u blizini Trga republike i odmah smo krenuli na Kalemegdan. Tog dana smo se prvi put poljubili. U tom periodu imao sam baš teške momente u privatnom životu, neki crni oblak nadvio mi se nad glavom, zbog porodice i raznih drugih situacija. Ona mi je bila sunce koje je sve to razvedrilo. Zaljubio sam se u nju upravo zbog tog osećaja olakšanja.

Foto: Instagram.com/brrrreskvica

Osim što su privatno bili par, Vojaž i Breskvica su odlučili da udruže snage i naprave jedinstveni muzički tandem.

Htela je da se bavi manikirom i šminkanjem. Rekao sam joj da batali to jer ima glas kao anđeo. Već smo javnosti bili interesantni i najbolji potez je bio da uradimo duet. Našao sam neku matricu na internetu i napisao nam pesmu "Vrati me". Pozvali smo Nućija, koji je tada sa bratom Markom radio produkciju i on nam je snimio spot za tu numeru. To je prva pesma koja je za samo jedan dan skupila milion pregleda na Jutjubu. Tada su mediji počeli da pišu o nama - ispričao je Vojaž za Hit Informer.

Nakon tri godine zabavljanja njih dvoje su stavili tačku na vezu u januaru prošle godine.

Dugo mi je trebalo da prebolim Anđelu. Bila je to jedna divna veza iz koje nosim mnogo lepih uspomena.

Foto: E-Stock

Autor: A. N.