AKTUELNO

Spreman za nove izazove!

Adam Labunski, novi učesnik najgledanijeg rijalitija na Balkanu, danas je stigao u karantin kako bi se pripremio za sutrašnje grandiozno finale.

Adam je dobro poznata Pinkova zvezda, prepoznatljive bolje glasa, koji je nikad spremniji da se upozna sa novim zadrugarima ali i sa publikom koja željno iščekuje sve takmičare Bele kuće.

Adam je za portal Pink.rs otkrio svoje prve emocije nakon dolaska u karantin.

Spreman sam kao zapeta puška! Dolazim iz Skoplja, bavim se muzikom. Došao sam ovde zbog lične promocije. Ne želim da razmišljam unapred, videćemo kako će biti unutra, imam dovoljno iskustva da bi izdržao svaki pritisak - rekao je Adam.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Na temu ljubavnih odnosa i atraktivnih zadrugarki koje će biti njegove cimerke u Beloj kući, Labunski je kroz osmeh rekao sledeće:

Meni mora da se spoji energija i fluid, pa tek onda nešto... Ne znam videćemo, s obzirom na to da ostajemo deset meseci, svašta može da se dogodi.

Prošle godine u karantinu se svašta događalo među učesnicima, sevale su varnice, dogodili se neki prvi poljupci, Adam je otkrio da li je spreman da sada priušti sebi slično zadovoljstvo.

Posle dvanaest sam opasan... Ne bih se igrao na takav način, ali nikada se ne zna.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Detaljnije u nastavku.

Autor: J.M.Đ.