AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Sofija Una Manić, ekonomista i bivša balerina i misica, jedna je od uičesnika nove šeste sezone najgledanijeg rijalitija.

Sofiji, kako sama kaže scena je život i nestrpljivo čeka da zakorači u odaje Bele kuće, a za Pink.rs progovorila je o sebi, svojim očekivanjima i bivšem parneru.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Atraktivna plavuša, priznala je šta za nju predstavlja ulazak u najgledaniji rijaliti.

Svestrana sam, mnogi govore da sam za scenu i medije, smatram da Zadruga ne može da mi bude greška. Ovo će biti ispitavanje same sebe, koliko mogu da izdržim, koliko daleko mogu da idem i koje su moje granice.

Sofija Una je progovorila i o svom bivšem partneru, koji takođe ulazi u Zadrugu 6, Ivanu Neškoviću, te je otkrila i neke nepoznate detalje javnosti.

Što se mene tiče, osoba ne postoji. Ne bih mu pružila ruku, možda uz neko ljudsko izvinjenje bih razmislila... U njegovom vokabularu reč 'izvini' ne postoji, videćete i sami. Kod mene ne postoje emocije, ali sam svesna da je on apsolutno spreman da uradi sve da me izazove... Ima neki poremećaj, ima problem sam sa sobom. Ima neku maniju gonjenja, nemoguće je da mu ni jedna žena ne odgovara... Nezreo je i mlad, mnogo je propustio kod mene, jer sam ja kao čovek stajala uz njega...

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Detaljnije u nastavku.

Autor: J.M.Đ.