AKTUELNO

Nije se ovome nadao!

Pevač Sloba Vasić je želeo otvori nargila bar, a u tu priču je ušao sa poznanikom, koji ga je kasnije, kako je rekao, zavrnuo za pare.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevač je pre dva dana objavio fotografiju čoveka nepoznatog javnosti i upitao: „Da li neko poznaje ovog klošara i da li zna gde je“, a ekipa medija ga je kontaktirala, da bismo saznali o čemu se zapravo radi i zašto je kivan na tog muškarca.

Naime, pevač je posedovao 15 nargila sa kojima je imao nameru da pokrene biznis na predlog tog čoveka, ali je njegov poslovni partner nestao, a do danas mu se nije javio, niti vratio nargile.

Foto: Instagram.com/slobavasic_official

Tako je Sloba ostao „kratak“ za 2,000 evra, koliko je uložio u nargile, a kako je priznao, fotografiju nesuđenog partnera je iz besa objavio na Instagramu.

To je čovek koji je uzeo od mene 15 nargila i potpuno ispario. Trebalo je da pokrenemo posao sa nargilama i on ih je uzeo od mene na tu priču i nakon toga ništa. Čuli smo se nekoliko puta i svaki put je bilo vidimo se za nedelju dana, daću ti, doneću ti i ništa od dogovora. Nemam izbora, u principu, tako je, kako je. Nemam sad načina ni da ga prijavim, ipak je kasno, prošlo je godinu dana od toga - kazao je Sloba za medije, a na pitanje da li sada razmišlja sam da pokrene taj biznis, on kaže:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

Ništa mnogo nisam razmišljao u tom smeru, dok on to nije rekao, sada je kasno da uopšte razmišljam o tome. Kada sam objavio njegovu fotografiju, proradio mi je bes, ne volim nepravdu. Prošlo je mnogo vremena, mogao je da kaže bilo šta, da ih je prodao, da rešimo to, samo da ima neki odgovor. To je bio momenat slabosti, prošlo me je. Ja sam uložio oko 2.000 evra u nargile, nije to ništa puno, ali eto taj trenutak besa je bio, sad je gotovo.

Autor: P.R.