AKTUELNO

Spreman na avanture!

Uoči samog početka najintrigantije i željno iščekivane šeste sezone "Zadruge", upali smo nenajavljeni u karantinske odaje bivšeg fudbalera iz Vojvodine, Aleksandra Sauera, a tom prilikom otvorili smo s njim škakljive teme.

Kako važi za opasnog momka, te da je i jedna bivša zadrugarka pala je na njegove čari, zgodni zadrugar je detaljno opisao taj skandalozan događaj i otkrio koja nova učesnica mu se sviđa. Pored svega toga, saznali smo i razloge njegovog učešća.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Aleksandre, važiš za opasnog momka! Tako su te mediji najavili i povezuju te sa određenom zadrugarkom, koja je bila u svim sezonama i jako je lepa. Želim da nam otkriješ, da li su to samo navodi i medijske tvrdnje? Ko si ti zapravo? U pitanju je Mina Vrbaški, da skratim priču.

Možeš slobodno da kažeš. Mene su novinari ubacili u priču i nisam za to da pričam intimne stvari. Iskren sam i direktan, kada smo već spomenuli tu temu.

Šta ste ti i Mina imali?

Ja sam u izlasku nekom bio, bavim se profesionalno fudbalom i potpisao sam za Vojvodinu. Želeo sam da to proslavim i sedeli smo tu kada mi je ona prišla. Bili smo pijani, i ona je bila pijana. Nakon toga me je pozvala u toalet, nešto da mi pokaže... To je to!

Foto: Pink.rs/J. Matić

Lakše je komunicirati u kupatilu, je li tako?

Lakše je, manja je buka!

Je l' bilo leto?

Nije bilo, zima je bila. Nije letnja avantura. Ali jeste bila avantura, na jedno veče.

U pitanju je bilo oralno zadovoljavanje, bar je tako pričala, zar ne? Sada da ugledaš Minu Vrbaški, bilo gde, da li ovde ili u Beloj kući, kako bi reagovao?

Pa ništa zaista, nikako.

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Vi se nikada, posle toga niste čuli?

Nismo se čuli, ne. Mislim, da zapravo, ona nije tada ni znala za mene, ustvari nisam ja znao za nju, a ona za mene jeste! U to vreme nije bilo Zadruge. Nismo ostali u kontaktu, ja sam iz Novog Sada, ona ne znam odakle. Ne bih imao ništa protiv da ona uđe! Devojka fura svoj fazon i ja isto.

Da li bi ponovio to sa Minom Vrbaški?

Sad si me baš uhvatila sa pitanjem! Ne znam.

Foto: Privatna arhiva

Nema ne znam, desi se ta situacija, imate žurke, biće lep provod... Sobodan si muškarac.

Da, slobodan sam muškarac, nisam ušao zbog toga, ušao sam čisto da upoznam neke nove prijatelje, pre svega možda i neku vezu, ne znam...

Znači za sve si otvoren?

Da!

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Da li neko od zadrugara koje si upoznao, da li ti je neko zapaoza oko, neka devojka?

Slabo, slabo sam nešto i gledao to.

Dakle, sem Mine nijedna?

Znači Mina ulazi?

O tome se ne priča.

Eto, ta mala Anita, slatka je! Vidim da ima i zanimljivu priču, mada ja volim starije devojke.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Dakle, ti dolaziš da se ispromovišeš?

Ne baš, nego zbog avanture!

Da li se plašiš nečega? Je l' postoji nešto što može da ispliva, da se sazna?

Ne, ne plašim se. Nema ničega što može da ispliva, mislim ima nekih stvari ali su meni nebitne stvari. Na sve sam spreman!

Foto: Pink.rs/Pink.rs

Za više detalja, pogledajte video u prilogu:

Autor: Pink.rs