AKTUELNO

Otkako je počela prva sezona 6. septembra 2017. godine, „Zadruga“ je stekla titulu najgledanijeg rijaltiija u regionu i započela je nova epoha televizije i rijaliti formata. Kroz pet sezona „Zadrugu“ je pratio milionski auditorijum širom regiona i ovaj rijaliti je postao pravi internet fenomen, a sada je sve spremno za „Zadrugu 6“ čiji je početak zakazan za večeras, 9. septembra 2022. godine u 21 čas.

Kako se pisalo po domaćim medijima, mesecima unazad se spekulisalo ko će ove sezone kročiti u Belu kuću. Neka imena su već poznata javnosti, dok su neka dobro čuvana kako bi šokirale region koji pomno prati "Zadrugu".

Foto: Pink.rs

Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja će doneti nove, intrigantne učesnike, nove zadatke i potpuno novu „Zadrugu“. Kao i za prethodnih pet sezona, i za „Zadrugu 6“ vlada veliko interesovanje, kako publike, tako i medija, koji su u proteklom periodu spekulisali ko će biti učesnici nove sezone.

Naime, kako Pink.rs ekskluzivno saznaje, Veliki šef je najčuvenija imena sačuvao za sam kraj, a verujemo da će javnost biti potpuno iznenađena kada bude čula ko sve ulazi u najgledaniji rijaliti šou program na ovim prostorima.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Kakva vas iznenađenja očekuju, koji će to zadrugari ući u trku za pobedu u najgledanijem rijalitiju na Balkanu i šta je produkcija spremila za spektakularnu ceremoniju otvaranja „Zadruge 6“, saznaćete ako večeras od 21 čas budete uz TV Pink!

Autor: P.R.