AKTUELNO

Sin čuvenog Miloša Bojanića stiže u Belu kuću!

Nakon Ivana Neškovića, voditeljka Dušica Jakovljević najavila je i petog takmičara koji se useljava u Belu kuću večeras, a to je bio popularni pevač Mikica Bojanić.

Njegov otac je jedno od najvećih imena na estradi, ali i pobednik rijalitija „Farma 2“ i važi za jednog od najkontroverznijih rijaliti igrača. Sada je vreme da saznamo da li iver ne pada daleko od klade. Na velelepno imanje u Šimanovcima stiže pevač uz čije su se pesme prošli zadrugari uvek rado veselili. Spremite se, jer se u Belu kuću useljava MIKICA BOJANIĆ! - najavila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dolazim iz Novog Sada, bavim se pevanjem. Videćemo kroz "Zadrugu" šta sam povukao na oca. Najviše će mi nedostajati porodica. Sa većinom sa estrade sam dobar. Ne plašim se da će nešto izaći u javnost. Ničega se ne stidim šta sam uradio. Ne možemo da odredimo kad ćemo da se zaljubimo, ali ne bih voleo da se to desi. Nikad nisam prevario suprugu. Mikijevi komentari i koliko je on inteligentan, stvarno me je oduševio od prvog dana - ispričao je Mikica u svom profilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mikica Bojanić