AKTUELNO

U gašenju požara učestvovalo je 15 vatrogasaca.

Popularna folkerka Stoja Novaković izazvala je požar u jednom hotelu u Sidneju, zbog čega je malo falilo da završi u zatvoru. Na sreću, izbegnuto je najgore i nije bilo povređenih, te je pevačica prošla samo sa novčanom kaznom.

Stoja je izazvala požar dok je spremala doručak u svom apartmanu. Toster se zapalio, zapištao je protivpožarni alarm, upalio se detektor dima i prskalice, a na lice mesta su stigla tri vatrogasna vozila sa 15 vatrogasaca. Osoblje hotela istog momenta je evakuisalo goste.

Pošto voli reš tost, Stoja je dva puta tostirala hleb. Međutim, toster je počeo da se dimi i u kuhinji se ništa nije videlo. Upalio se „smoke alarm“, nastala je panika,a pevačica se tresla od nervoze. Srećom, nije napravila veliku štetu, ali morala je da se pravda pred policijom i direktorom hotela. Taman kad je skupila lovu na australijskoj turneji, ona je morala da izdvoji ogromnu svotu novca da plati kaznu. Imala je sreću što je svako veče radila i punila klubove pa je dobro i zaradila - rekao je izvor blizak pevačici.

Stoja je kaznu platila, a iako nije želela da se priseća ovog nemilog događaja, potvrdila je da se to desilo.

Ne želim da se sećam tog dana. Tačno je sve. Žao mi je samo što sam platila kaznu a nisam zapalila cigaretu, već toster. Bar da sam je zapalila, pa da ne žalim - rekla je Stoja.

Pročitajte još: SKINULA SVE SA SEBE OSIM OVOGA: Jelisaveta se udala, pa se razuzdala (FOTO)

Pink.rs

#Kazna

#Požar

#Stojanka Novaković Stoja

#pevačica

'