AKTUELNO

Evo šta je poručio!

Druga grupa se uselila u Belu kuću. Voditelj Milan Milošević i takmičari iz prve grupe su ih dočekali, a potom je voditeljka Dušica Jakovljević najavila prvog zadrugara iz treće grupe - Uroša Ćertića.

On je jedan od najpoznatijih kaskadera u svetu. Stajao je rame uz rame sa najpoznatijim svetskim glumcima, a već se nekoliko puta oprobao i u rijalitiju. Ovoj Dorćolac poznat je i kao veliki zavodnik, a njegovom šarmu nisu odolele brojne lepotice sa javne scene. Cilj mu je da se pokaže u boljem svetlu nego prošli put i da izdrži bar devet i po meseci – spremite se za UROŠA ĆERTIĆA! - najavila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz "Zadruge 1" sam izašao zbog konflikta sa decenijskim prijateljem Mikijem. Trenutno sam slobodan. U zatvorenom prostoru može svašta da se desi. Ubija me nepravda. Ne smeta mi komentarisanje, samo bez ružnih reči. Majka mi je inženjer hemije, ćerka vrhunski doktor, imam dete, mnoge stvari sebi ne bih dozvolio. Ne ulazim da dokažem da sam pastuv, već holivudski kaskader, Dorćolac. Gledaocima bih poručio da gledaju u što većem broju i da ne budu pristrasni. Mir i ljubav - poručio je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Uroš Ćertić