AKTUELNO

Evo šta će je izbaciti iz takta!

Voditeljka Dušica Jakovljević je otkrila da se nakon Milice Veselinović, u Belu kuću večeras useljava i Cveta Žarković, poznatija kao Super Cveta.

Poznata influenserka i voditeljka koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Publika „Zadruge“ upoznala ju je kao podršku bivšeg učesnika Frana Pujasa, gde je bez dlake na jeziku komentarisala sve aktuelne teme, što planira da radi i u „Zadruzi 6“. Voli ljude koji su drugačiji, imaju smisao za humor i uvek je spremna za dobar provod. Smatra da je inteligentnija od 90% budućih takmičara, a u „Zadrugu“ ulazi kao slobodna devojka, spremna za novu ljubav. Ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ona je SUPER CVETA! - najavila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje ime je Cveta, bavim se Instagramom, radila na RED televiziji. Nisam gej, ali svako ima svoje mišljenje. Želim da zaradim lovu. Ni sama ne znam šta da očekujete od mene. Ključan je samo način razmišljanja. Vređanje je odlika čoveka koji nema drugi resurs. Svako treba da voli svoje telo. Ljudska glupost može da me izbaci iz takta. U Zadrugu ulazim kao slobodna devojka. S*ks pred kamerama ne bi bila opcija. Teško da bih pregazila svoje dostojanstvo. Da se ne svađamo puno, biće čupavo - rekla je Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Super Cveta