AKTUELNO

Ovo je njen tip muškarca!

Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je ime narednog takmičara koji se večeras useljava u Belu kuću. Pored Nenada Aleksića Ša i Tamare Ćosić, šestu grupu čini i Urša Škofic, koja nam dolazi iz Slovenije.

Naredna kandidatkinja nam dolazi iz Slovenije. Već se oprobala u rijaliti formatima. U „Zadrugu“ ulazi slobodna, ne beži od toga da može da se zaljubi. Posesivna je. Životinje su njena velika ljubav, a naročito pomeranci. Za sebe kaže da je vedrog duha i dobre zabave. Nikome neće ostati dužna i ne plaši se da se suprotstavi ljudima. Već je ostvarila komunikaciju sa jednim budućim zakmičarem. Ona je lepa URŠA ŠKOFIC - najavila je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek sam nasmejana, uvek pozitivna. Previše sam trnasta, nikad ne dam na sebe. Kakav si prema meni, takva sam prema tebi. Neću prva da se svađam nikako. Ako kreneš na mene, pazi se. Volim crne momke. S*ks pred kamerom nikako. Moji su mi rekli da sam budala i luda što ulazim. Biću dobra cura, da ne gubim pare zbog gluposti. Biće zabavno. Samo ne želim da bude previše svađa - rekla je Urša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Urša Škofic