AKTUELNO

Jovana Tomić Matora i Miljan Vračević, učesnici "Zadruge 6", žestoko su se posvađali uoči ulaska u Belu kuću! Nakon njene, čuli smo i njegovu stranu priče.

Vračević je za Pink.rs objasnio da se sa Matorom večeras sreo posle mnogo godina, otkad ga je, kako tvrdi, u studiju opsovala - ne samo njega, već i njegovu decu.

Foto: Pink.rs

Pre tri, četiri sezone ja sam bio prijatelj Ane Korać, a ona je sada postala. Tada Anu nije volela, a pošto sam ja bio uz nju bratski, tada je Matora mene u studiju vređala, ispljuvala moju porodicu, sve. Ja je nikada nisam video od tada, do večeras. Večeras sam je sreo, rekao da to nije fino, počela je da psuje. Ja sam je opsovao, ali ne to što ona kaže. Decu mi je opsovala, ja ih imam četvoro, a ona je to psovala i to je bilo bipovano. Ljudi koji su bili u studiju, svi gosti, svi su rekli da mi je psovala decu. Matora je imala sreću što tada nisam bio tu da joj kažem šta imam - priča Miljan za Pink.rs i dodaje:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ona u tom momentu otvara vrata, ulazi u naš apartman i kao:"Hajde, reci sad šta ti nije jasno". Ja sam joj opsovao mater i oca, kako je nije sramota da mi to opsuje... To je lažna osoba, lažna lezbijka, lažni prijatelj, lažni čovek, lažni partner! Spominje mene i Kiju, ona je tu Kiju vređala najstrašnije, a kada je videla da je favorit, onda su postale najbolje drugarice. Imala je devojku Sanju, fenomenalnu curu, pa ju je najstrašnije pljuvala. Svako ko je sa njom pojeo tri tanjira čorbe, ona mu je zabiberila. Nema prijatelja, zadnjih deset godina je u rijalitiju, satkana je od laži. Ona je osoba ispod margine, šljam, zloupotrebljava populaciju kojom se predstavlja, a nakaradna je... Etiketira me kao nasilnika, a prva je ta koja vređa.

Pogledajte šta je još rekao:

Autor: pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Miljan Vračević