AKTUELNO

Britka, kao i uvek!

Sinoć se kapija velelepnog imanja u Šimanovicma ponovo otvorila, a milionski auditorijum imao je priliku da isprati ulazak 58 novih učesnika "Zadruge 6", među kojima se našla, na veliko iznenađenje mnogih, rediteljka i dvostruka pobednica "Farme", Jelena Golubović, koja je uoči stupanja na scenu u studiju televizije Pink, stala ispred objektiva našeg portala i prokomentarisala svoje sukobe sa cimerima.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Spektakularan dolazak u Šimanovce i studio televizije Pink.

Zar ste nešto drugo očekivali od mene? (smeh)

Primećujemo da si raspoložena, vesela... Šta možemo od tebe da očekujemo u Beloj kući?

Pa ne znam, ja sam uvek onakva kakvi su ljudi prema meni, to je akcija i interakcija! Vi ste bili pozitivni prema meni, ja sam na neki način dobila inspiraciju da napravim neki performans, jer ste me inspirisali. Tako će biti i u "Zadruzi" - zavisi od ekipe koja je sastavljena i kako će uticati na mene.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Ne možemo da te ne pitamo u vezi susreta sa Kristijanom Golubovićem. Pokušala si da mu se javiš, ali te on ili nije video ili nije odreagovao.

Kristijan je pričao. Pre dva-tri meseca smo bili zajedno u jednoj emisiji, izgrlili smo se, razmenili telefone... Mislim da je samo pričao, nisam htela da ga prekidam. Uspeli smo da izgladimo probleme koje smo imali, rešili smo sve, sad se opet borimo za prvo mesto, tako da ne bi me čudilo da dođe do nekih promena.

Zorica Marković je takođe jedna od tvojih cimerki ove sezone.

Jeste! Nas dve smo zajedno od "Farme 5", svađamo se, mirimo se, pa se opet svađamo, pa se družimo, nekad ne govorimo, bilo je tu svašta... Zorica je u principu super lik, samo je potrebno da je ukapirate. Ona brzo plane, a ja nekad umem da budem temperamenta, ali bila sam i ja deset godina mlađa.

Foto: Pink.rs

Miljan Vračević je takođe jedan od učesnika "Zadruge 6", s njim si takođe svojevremeno ratovala.

Bože me sačuvaj! Ona grdosija?! Balvan, bukvalno! Što je bio zaljubljen u Kiju, beše?! Njega se sećam tako što mi je hladnu vodu sipao u uvo dok sam spavala, to nikad neću zaboraviti... Dosta vremena je prošlo, u međuvremenu sam završila medijaciju, to znači ruka - ruci i to je neka vrsta pomirenja. Ja ću se truditi da zaboravim sve što je bilo, podvućiću liniju i počeću iz početka. Ko bude hteo sa mnom lepo, i ja ću s njim - ko ne bude hteo, uzvratiću, nisam mala! Zrelija sam, pokušaću da bar prvih meseci probam da uđem u njihovu kožu, spustim se na njihov nivo i ni sa čim ih ne provociram. Probaću da se pravim da sam neobrazovana, to će mi biti zadatak koji sam sama sebi zadala i nema veze sa inteligencijom koji mi je od Boga data.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

A Lepi Mića?

Između mene i Miće, pa to se sad stvarno može nazvati performansom - zaključuje Jelena Golubović za Pink.rs.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R. / J.M.Đ.