AKTUELNO

Haos!

Naredni takmičar sa kojim je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju u Šiša baru bio je Bilal Brajlović, poznatiji kao Lil Broks, koji je imao sukob sa Kristijanom Golubovićem i Urošem Ćertićem, ali i intiman odnos sa Uršom Škofic.

Svašta mi se izdešavalo, ali dobro se držim, meni je lagano. Prvo da kažem za sukob sa Urošem, bilo mi je odvratno šta je rekao, jedna rečenica me je pogodila. Nisam se nadao da može do toga da dođe - započeo je Lil Broks.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je to sankcionisano. On je imao konflikt sa tobom, sa Jelenom, sa Mićom. Zbog čega? - pitao je Darko.
Možda mu je to taktika. Ja imam 23 godine, da se sad raspravljam i glumim nekom silu, ne ide... Ja sam hteo da uđem kao neki zaj*bant, zato sam rekao ono za Kristijana. Ulazi on i stavlja mi salatu... U tom momentu kako to radi, ja sam mu se uneo u facu, uneo bih se svakome. Ja znam dobro šta radim u tom momentu. Kristijanu ne zameram, On može otac da mi bude, ali ako može otac da mi bude, šta će na TikToku? Ovde ima klanova u kući, ima iskusne rijaliti igračice kao što su Milica, Aleksandra. Aleks ne priča ni sa kim, zna da ima Dejana... Uobražena je. Pitam je da li joj smeta što je Dejan gleda i zna tačno šta radiš, a ona ne zna. Ona kaže: "Ne, jer mu verujem". Sigurno mu veruje, ta papuča sigurno sedi kod kuće i igra igrice. Najveća papuča. Sve ću biti u životu, ali Dejan ne. Okej, ispao je žrtva, ali ne može onako da se ponaša, to meni nije muško. Ta veza će opstati, Aleks nema drugu igru, uzima njegove fanove. Kad bi preležala ceo rijaliti, ima te fanove. Kristijan je uzeo tog Bugarina, Maja se odmah zalepila... - ispričao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti se zalepio za Uršu. Da li ste zajedno? - pitao je Tanasijević.
Nismo. Eto, bili smo u krevetu, nije se ništa desilo... Bilo bi možda glupo da ja pričam neke stvari. Ona je jedina cura koja nije glupa u rijalitiju. Svi mi pričaju da budem u vezi, da će to potrajati, ma, boli me briga - rekao je Lil Broks.
Rekao si da imaš loše mišljenje o Aniti, da te je spopala u WC-u? - nastavio je Darko.
Toliko sam glupih cura upoznao u životu, ona je među top 3 cure. Meni je žao Marka što mora da je sluša. Ona kad progovori... Pre ulaska u bekstejdžu, ona me je uvela u WC i krenula da me poljubi. Rekao sam da neću. Prvi gengbeng koji će se desiti u "Zadruzi", to će biti Anita. Najmanje trojica će da se naređaju na njoj. Spremna je na sve. Rekla mi je u WC-u da me ima u planu. Ona je najveći ološ. To što dobro izgleda, ništa ne znači, a Marko će to videti za par dana. Ja sam to odmah video na lekarskom. Ona je bila dan pre na lekarskom, a onda došla i sledeći dan da se slika. Dok ju je novinar slikao, slikao sam i ja, okačio na stori, uslikao d*pe, onda je bio problem. Ne razumem, sama je došla da slika d*pe. Onda me je spominjala, kako sam ja ološ. a meni priča da me gotivi. To je to što se tiče Anite - dodao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima li još neka devojka koja ti je privukla pažnju? - pitao je Darko.
Ima, ali ne znam kako se zove, ali ne bi bilo okej prema Urši. Daću devojci priliku, pa da vidimo šta će da se desi - dodao je Lil Broks.
Maja, Jelena, na čijoj si strani? - nastavio je Tanasijević.
Ma, koga boli briga. Jedino što mi smeta kod Jelene je što je s*se izbacila, a pričala o veri. A Maja se zakačila za Bugarina, hoće da pravi sr*nja. Eno sad sede za stolom. Mislim da ne bi trebalo da ima nešto sa Majom, ali Maja je budala, videćemo - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana dobro poznajem, svi znamo da je najveći smrad. On samo provocira ljude u rijalitiju i to radi na fantastičan način. Mene neće isprovocirati. Znamo se. Ša je baš dobar momak, a Ivana Marinkovića, samo pogledajte komentare ljudi napolju, sigurno sam u pravu 100% - rekao je Lil Broks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Lil Broks