AKTUELNO

Skandal!

Nakon prethodnih obraćanja Nikolini Pišek, odmah po Vidojevoj smrti, u kojima je hrvatska ekonomistkinja otvoreno rekla kako joj se pokojni Ristović udvarao, sad je odlučila da obelodani detalje njihovog odnosa, koji je bio mnogo više od lajkovanja storija i fotografija na društvenim mrežama.

Od smrti Vidoja Ristovića prošlo je četiri meseca, a rat između njegove udovice voditeljke Nikoline Pišek i oca Miše Grofa pada polako u drugi plan jer su se pojavile nove informacije o odnosu Vidoja i njegove ljubavnice, Hrvatice Borne Kotromanić.

Foto: E-Stock, Instagram.com/bornakotromanic

Naime, nakon prethodnih obraćanja Borne Nikolini, odmah po Vidojevoj smrti, u kojima je hrvatski ekonomista otvoreno rekla kako joj se pokojni Ristović udvarao.

Ona je sad odlučila da obelodani detalje njihovog odnosa, koji je bio mnogo više od lajkovanja storija i fotografija na društvenim mrežama.

Pred 300 ljudi Vidoje je upao na svadbu s dve telohranitelja, pretio je da će se ubiti jer neću da budem s njim. Spuštenih gaća je jurio za mnom do toaleta. Takođe je upadao u frizerske salone da me gleda - napisala je Kontromanićeva na Instagramu, a povod za njeno oglašavanje bio je Nikolinin intervju za hrvatski magazin, gde je Pišekova rekla da je Borna bez razuma, te da nikada nije bila u njenom domu.

- Nikolina, ja imam i razum i obraz, a tebi je kokain nagrizao sve pomalo jer da nije, sakrila bi se u mišju rupu od srama - napisala je Borna na Instagramu, pa objavila poruku koju joj je Ristović pred smrt poslao:

- Je l' hoćeš da ti organizujem da pogledaš apartman koji ću ti dati sledeći put kad dođeš, sigurno je jedan od najlepših u Evropi.

Foto: Instagram.com/bornakotromanic

Autor: P.R.