AKTUELNO

Isplivali novi detalji!

Nekadašnja dizajnerka, životna savetnica, ali najpoznatija kao ekonomistkinja Borna Kotromanić, važi i za jednu od najbogatijih žena u Hrvatskoj. Poslednju "titulu", prema pisanju medija, stekla je pošto se razvela, pa joj je bilo pripalo oko 40 miliona evra.

Foto: E-Stock, Instagram.com/bornakotromanic

Trenutno je u fokusu zbog izvesne prepiske s Vidojem Ristovićem, pokojnim suprugom voditeljke Nikoline Pišek. Ovo joj, inače, nije prvi put da tvrdi da joj se sada preminuli istoričar umetnosti udvarao. Svojevremeno, "ratovala" je onlajn s drugom voditeljkom, Vlatkom Pokos, baš oko njega.

Foto: Instagram.com/bornakotromanic

Ranije, međutim, javnosti je zapala za oko i kao "velika želja" holivudskog glumca Eštona Kučera i to zahvaljujući njegovoj bivšoj izabranici Demi Mur. Ona se, naime, u svojim memoarima "Inside out" između ostalog požalila i kako je zbog njega prestala da priča sa ćerkom, te pristajala na grupni s*ks... A kada je priča došla do Borne, ona je i te kako imala šta da kaže.

Foto: Instagram.com/aplusk

Jednom je prilikom sedela u društvu s tada svetski poznatim parom, ali nije odmah shvatila šta se u stvari dešava. Kučerovo udvaranje joj nikako nije leglo, ali ga, tvrdi, nije ni shvatala ozbiljno - od šoka.

Kada sam sedela s njima za stolom na jednom događaju u Majamiju 2007. godine, nisam jasno shvatala Eštonove signale. Zbunjivalo me je, s obzirom da je Demi sedela pored njega, čak sam kasnije to prepričavala svojim sinovima pa smo se ponekad šalili na račun toga. Tek sad mi je jasno i čemu se tu zapravo radilo - poručila je tada putem svog Instagrama, a onda je nastavila o tome kakve su traume Murovoj ostale posle svega što je sa njim prošla.

Foto: Instagram.com/bornakotromanic

Demi je radila sve što je Ešton hteo, jer je želela da mu dokaže da je zabavna osoba. Tražio je između ostalog od nje da urinira po njemu, a zbog toga i danas ima traume... Želim da zauvek ostanem zbunjena tim svetom, toliko drukčijim od mog - zaključila je, a mnogi su je u tome onlajn i podržali.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/InvisionAP

Podsetimo, po pojavljivanju memoara, Kučerov komentar mnogima je zapušio usta. Bez obzira na sve što je njegova bivša iznela, naizgled, sve je muški podneo i nije se nikada raspravljao ni sa kim šta je istina, a šta laž.

Hteo sam da objavim jedan tvit, a onda sam pogledao u svoju ženu (Milu Kunis), decu i, obrisao sam ga - poručio je bio on, uz emotikon srca.

Autor: P.R.