AKTUELNO

Otkriva nove detalje!

Lepi Mića dao je veliki budžet Super Cveti.

Ovde je jedna dama koja je vama svima simpatična i predlagale ste je za vođu. Na izboru za miss je pokazala da nema nikakav kompleks, hrabra je i dostojanstvena. Cveto imaš predivno ime. Zaslužila si veliki budžet - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Spasojević dobila je srednji budžet.

Meni je mali budžet dovoljan i da je nula dinara uzeo bih ga. Uvek sebi dajem mali budžet. Mnogo je bitnije šta vam se kaže. Vidim da volite kad dobijete jači budžet i fino se osećate. Ana Spasojević je žena koja misli da sam protiv nje, ali to je njen izbor. Mislim da se konačno zaljubila i da joj se Marko sviđa. Živa budi i srećna. Prošlu "Zadrugu" si bila loša i branila tuđe interese, pelala si se po krovu i tražila tuđe pare. Ovde treba da budeš za sebe i bitna sebi. Nisi imala stav, nadam se da ćeš ovaj put pokazati šta misliš o kome - govorio je Mića.

Sledeći budžet dobio je Marko Marković.

Marko Marković je neko ko je u istoriji svih rijalitija bio izbor za "Miss i Mister", on je po prvi put osvojio sve nagrade, to niko nikad nije osvojio. Ja da sam muškarac od 25 godina bio bih ljubomoran i j*bao bih mu mater. Svaka čast i čestitam. Moram da te pohvalim jer si svoju nagradu delio svakom, ja to poštujem - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.