AKTUELNO

Otvorila dušu!

Nikolina Pišek, koja je pre četiri meseca postala udovica, u intervju za hrvatsko izdanje "Glorije" otkrila je nove detalje odnosa s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, te da li su bili u kontaktu na dan njegove smrti.

Foto: E-Stock/Blank, Instagram Printscreen

Voditeljka je najpre istakla da je ona sa svekrom uvek bila u boljim odnosima nego što je to bio njen pokojni suprug, te da je najčešće ona bila ta koja je zagovarala njihovo pomirenje.

Uvek sam s njim imala civilizovane odnose, u svakom slučaju bolje nego njegov sin. Prisnije odnose nismo mogli ni da imamo, jer Vidoje i njegov otac nisu komunicirali i uglavnom su bili u svađi. Ono što je apsolutna istina, a što znaju Vidojeva majka i brojni prijatelji, jeste da je moj suprug izbegavao vlastitog oca, tako što bi koristio poseban ulaz u zgradu kako ga ne bi sreo. Bilo je tu raznih konflikata i trudila sam se da budem medijator, pa sam zagovarala njihovo pomirenje. To se u nekoliko navrata i dogodilo, ali oni su manje-više bili konstantno u sukobu - započela je priču Pišekova.

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Voditeljka se osvrnula i na Vitorove tvrdnje da su ona i Vidoje imali loš brak.

Te izjave imaju istu težinu kao i cvetovi maslačka. To kaže osoba pomućenog razuma, koja nije nijednom bila kod nas u stanu, nikad nismo bili zajedno na ručku, osoba koja nikad nije kupila unuci poklon za rođendan. Vidoje i ja imali smo viziju budućnosti, putovali, veselili se, gradili kuću, planirali. Ljudi su skloni konvencionalnim rešenjima i ako neko izlazi iz tih gabarita, onda nešto s njima sigurno ne valja. Nismo svi isti, niti bi trebalo da budemo. Živeli smo na dve adrese, to nas je oboje ispunjavalo - istakla je Nikolina.

Pišekova je prvi put ispričala i da li je bila u kontaktu sa suprugom na dan njegove smrti i kakve su planove imali za budućnost.

Vidoje i ja smo se čuli redovno, tako i tokom tog dana, kad nisam primetila ništa neobično u njegovom ponašanju. Trebalo je da se vidimo već sledeći dan u Zagrebu. Imali smo planove za leto i rešavanje naših tekućih stambenih problema - završila je svoju ispovest Nikolina za hrvatsku "Gloriju".

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Autor: A. N.