AKTUELNO

Drama u emisiji!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu oko "Izbora za Miss i Mistera". Milan je dao reč Urošu Ćertiću.

Marko Marković je realno najlepši frajer koji je ušao, cela kuća bruji da je novinarima dala prepiske. Kako on njoj može da veruje? Zato je ljudi ne vole. Ne, jer je najlepša, nego jer joj ne veruju. Ja nju savetujem da priča, juri za njim, ako neće imaj ponosa. To je vrhunac izdaje. To što si uradila, ne bih bio u istoj sobi sa tobom, a ne u krevetu - govorio je Uroš.
Da li smeta njena lepota? - pitao je Milan Milošević.
Postoji ženska sujeta, smeta lepota, ali najviše smeta što svi znaju i misle da ona taktizira. Čovek već sumnja, ona priča šta će ako Stanija uđe - govorio je Ćertić.
On je rekao da je hteo da potpiše jer je Stanija našla dečka u Americi - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da lupaš ako ne znaš. Ko je tebi to rekao? - pitao je Marko.
Milane, to se ne radi - dodao je Ćertić.
Je l' si ti normalna budalo jedna? Ovo mene iz takta izbaci
I mene isto nešto iz takta izbaci - poručila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kriva je što je dozvolila to da kaže. Govor tela kaže nekad više, a očito je da nas nisi ubedila. Ona kaže da je znala za Staniju, a hoće sa njim u vezu - govorio je Mića.
Meni je rečeno da on nije hteo zbog nje. Ja nisam znala da će on da uđe i da ću praviti priču sa njim. Nikad mi nisi potvrdio da ulaziš 100%, prepiska koju sam dala nije o tome - pričala je Anita.
Marko, da li je znala da ulaziš u "Zadrugu"? - pitao je Mića.
Mislim da je znala. Ona je dan, dva pre mog ulaska rekla: "Ne brini, znam ja sve". Ovo je smešna priča za Stnaiju i momka - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih samo da se osvrnem na komentar od Aleks da je svaka ljubomorna zbog Marka, ja nisam. Ja nisam ljubomorna ni zbog Marka, ni na njenu lepotu. Ja sam bila korektna i čestitala joj - rekla je Miljana Popović.
Niko neće da se zabavlja sa Cvetom, a bira Cvetu za Miss... Malo je to... - rekao je Mića.
Marko je ispao divan, izvrnuo je kutije i podelio. Ja sam čula da je podelila prepiske unapred medijima, to je jedino negativno što sam ja rekla o njoj, danas. Nisam sujetna, čestitam joj na pobedi. Nisam ljubomorna na njenu lepotu i potencijalnu vezu sa ovim dečkom - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.